Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.8.2008 20:16:54
|
|
|
|
Anonimen
|
tako šavje In zdaj ji ni vsec, da je urejeno
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.8.2008 20:17:48
|
|
|
|
alička
|
Jaz pa trkam, imam z Vzajemno dobre izkušnje.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.8.2008 20:19:32
|
|
|
|
alička
|
Tanchi, a ta vaša gazdarica kje blizu stanuje, ali vas hodi kontrolirat, kar tko za zabavo. Midva sva bila 8 let po najemih, pa tudi enkrat ni noben latnik prišel na ogled. Zadnje sva morala še fehtat, da so po denar prišli .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.8.2008 20:20:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa trkam, imam z Vzajemno dobre izkušnje. Meni tudi niso nic posiljali.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.8.2008 20:24:13
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II tako šavje In zdaj ji ni vsec, da je urejeno JAAA ona bi tle not enga deca da bi ji pajčoune omedu po vasi se govori
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.8.2008 20:25:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa kaj ji je, matr. Al bi raj enga mladca ?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.8.2008 20:25:42
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Tanchi, a ta vaša gazdarica kje blizu stanuje, ali vas hodi kontrolirat, kar tko za zabavo. Midva sva bila 8 let po najemih, pa tudi enkrat ni noben latnik prišel na ogled. Zadnje sva morala še fehtat, da so po denar prišli . ja, prejšnja je nad nami v hiši živela, ta pa dve hiše stran... pa pr ns avto parkira baje naj bi blo začasno
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.8.2008 20:29:44
|
|
|
|
alička
|
ta pa dve hiše stran... pa pr ns avto parkira baje naj bi blo začasno Ja šit no, baba zoprna!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.8.2008 20:37:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Se eno klopco daj pred hiso, pa enga mladca gor in bo mir
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.8.2008 20:47:33
|
|
|
|
Šarki
|
mah sej fora je bla tud to k je našga neki sekirala, pa pogledam skoz okno, pa rečem dober dan, in zraven se pač nasmehnem a ne... kaj se čem grdo držat... in ona odgovori: ah... eh, kaj se bom smejala ko je pa takle.... pa se tkole dogaja.... mislm veš, jest se pa smejem k sm tko vesela da jo vidim ANE
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.8.2008 20:49:57
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Se eno klopco daj pred hiso, pa enga mladca gor in bo mir ja, bje se je enmu delavcu nastavla, poj mu pa ni hotla plačat k ji je nekej delal en umeten kamen panevemkajše... je rekla, če boš pa težil za dnar bom pa ženi povedala... tko se govori...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.8.2008 20:50:15
|
|
|
|
zvesta
|
Tanči, veš kaj... Zmenmo se takole. Ti povabi njo, me (alička, Mič, Pikec, Rubin in jaz) pa se povabimo same. Pa bomo zafeštali, jo malo nacukali, pa ni frag, da se nikoli več ne upa pojavit pri vas na hofu? uuu, podab.a Udb bo pela...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.8.2008 20:50:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa bomo zafeštali, Ni slaba ideja, tudi tista po vejici ne
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.8.2008 20:51:49
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, bje se je enmu delavcu nastavla, poj mu pa ni hotla plačat k ji je nekej delal en umeten kamen panevemkajše... je rekla, če boš pa težil za dnar bom pa ženi povedala... tko se govori... Joj šit. Ta ga pa seka .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.8.2008 20:53:00
|
|
|
|
zvesta
|
a pol ta lastnica ni ena stara baba?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.8.2008 20:53:26
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Tanči, veš kaj... Zmenmo se takole. Ti povabi njo, me (alička, Mič, Pikec, Rubin in jaz) pa se povabimo same. Pa bomo zafeštali, jo malo nacukali, pa ni frag, da se nikoli več ne upa pojavit pri vas na hofu? uuu, podab.a Udb bo pela... je tle vzad pe vse tok razrito, bo kera še u lukno padla glupo je k mamo dvorišče, pa se tamaledve nikjer ne morta igrat... tkole bi bli lah u bloku, pa bi imel mir
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.8.2008 20:54:14
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta a pol ta lastnica ni ena stara baba? ma ja, 53... taka je k oliva od popaja... ista
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.8.2008 20:54:20
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Tanči, veš kaj... Zmenmo se takole. Ti povabi njo, me (alička, Mič, Pikec, Rubin in jaz) pa se povabimo same. Pa bomo zafeštali, jo malo nacukali, pa ni frag, da se nikoli več ne upa pojavit pri vas na hofu? uuu, podab.a Udb bo pela... je tle vzad pe vse tok razrito, bo kera še u lukno padla glupo je k mamo dvorišče, pa se tamaledve nikjer ne morta igrat... tkole bi bli lah u bloku, pa bi imel mir veš kaj, sprememba plana.... pridemo vseeno, samo malo prej... pa zrijemo, zglihamo, travo posejemo, pol pa zafeštamo....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.8.2008 20:55:01
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: zvesta a pol ta lastnica ni ena stara baba? ma ja, 53... taka je k oliva od popaja... ista oooo, fak.... noja, pol bo vsaj prej pijana, ko je lahkokategornica... bo za nas več ostalo....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.8.2008 20:55:13
|
|
|
|
Anonimen
|
ma ja, 53... taka je k oliva od popaja... ista Joj šit, si jo kar predstavljam. Ma vrag od babuške.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.8.2008 20:58:08
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Tanči, veš kaj... Zmenmo se takole. Ti povabi njo, me (alička, Mič, Pikec, Rubin in jaz) pa se povabimo same. Pa bomo zafeštali, jo malo nacukali, pa ni frag, da se nikoli več ne upa pojavit pri vas na hofu? uuu, podab.a Udb bo pela... je tle vzad pe vse tok razrito, bo kera še u lukno padla glupo je k mamo dvorišče, pa se tamaledve nikjer ne morta igrat... tkole bi bli lah u bloku, pa bi imel mir veš kaj, sprememba plana.... pridemo vseeno, samo malo prej... pa zrijemo, zglihamo, travo posejemo, pol pa zafeštamo.... ok, sam da se boste fajn nadelale, ni problema (dela in pijače )
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.8.2008 21:01:08
|
|
|
|
Anonimen
|
ok, sam da se boste fajn nadelale Koliko pa je to, fajn ?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.8.2008 21:03:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa danes poslusala pogovor z Borisom Pahorjem. Taprav dec se pri petindevetdesetih . Moram kaksno njegovo knjigo prebrat; eno mam doma, se mi zdi. Zvesta, a si ga ti brala? In si se vedno v Lenartu?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.8.2008 21:08:03
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ok, sam da se boste fajn nadelale Koliko pa je to, fajn ? SEJ SI OD PJAČE TUD NADELAN csori črke, pa se mi ne da še enkrat pisat
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 27.8.2008 21:08:43
|
|
|
|
Anonimen
|
SEJ SI OD PJAČE TUD NADELAN Vem . Jaz sem hitro, tako da se ne bat.
|
|
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?