|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BARVANJE LAS V NOSEČNOSTI
28.8.2008 7:52:18   
Mrka
Dobro jutro drage dame,

kot ogromno dam, ki smo že malo v letih user posted image , je tudi mene Mati Narava obdarila s prelepimi sivimi lasmi. Glede na to, da sem noseča (15. tednov) in da sem že kar nekajkrat slišala o škodljivosti barv za lase na plod, me zanima, kaj o tem menite ve oz. kakšne so vaše informacije o tem. Če pomislim, da bom morala biti še kako leto brez olepševanja las, bo moje detece verjetno mislilo, da sem oma. No, tako hudo sicer ni.

Lep dan želim vsem, veliko smeha in počitka (in dobre hrane),

user posted image Mrka.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BARVANJE LAS V NOSEČNOSTI
28.8.2008 8:28:56   
melanija
Zakaj pa si jih ne bi barvala? Če začneš tako razmišljat ne bi smeli nič kupljenega jesti (vse ima neke dodatke..) in piti, ne bi smeli nobene kreme uporabljat, še zrak je onesnažen. No ne vem stvar vsakega posameznika.
Bila sem trikrat noseča v zadnjih 5 letih pa sem si vedno delala pramene na 3 mesece, da sem bila lepa zase in za mojega moža, da sem se kljub pridobljenim kg v nosečnosti in potem počutila dobro. Da se nisem zapustila kot moj rad reče, ko vidi neše žlahtnice, ki po otrocih ne dajo nič več nase in izgledajo 10 let starejše.

(odgovor članu Mrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: BARVANJE LAS V NOSEČNOSTI
28.8.2008 9:32:18   
die beste Mutti
Mene je ginekolokinja opozorila, da si v prvih mesecih ne smem barvati las. Takrat sem bila čisto vznesena, zato nisem vprašala, zakaj ne. Spustila sem nekaj barvanj - za vsak slučaj. Potem pa sem vseeno šla k frizerju, pa je frizerka že sama od sebe rekla, da bo zmešala drugo barvo, ker sem noseča.

Mislim, da ne bi bilo nič narobe, če si daš kakšen preliv pri frizerju. Ni pa treba riskirati z barvanjem doma.

lp & čestitam za user posted image

(odgovor članu Mrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: BARVANJE LAS V NOSEČNOSTI
28.8.2008 9:39:19   
*talcy*
mislim da je to samo pretiravanje ... ogromno user posted image  poznam pa si barvajo lase celo nosečnost ... tud jaz si jih bi samo imam raje naravne user posted image user posted image  ...
kot je povedala melanija v prvem stavku .... kaj sploh lahko delamo nosečnice?? še živet ne bi smele če bi vse poslušale ....
no itak to je stvar vsake posameznice vsekakor ....

(odgovor članu die beste Mutti)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: BARVANJE LAS V NOSEČNOSTI
28.8.2008 9:43:13   
jana84
Nam so glede barvanja las v šoli za starše rekli tako:
Ni prepovedano si jih barvati v nosečnosti. Vendar zaradi dejstva da so lasje v nosečnosti dokaj občutljivi (neverjetno, glede na to da so tako lepi in zdravi, kaj ne?), naj se reja prepustimo profesionalcem na tem področju (beri frizerjem) kot pa da nekaj sami ustvarjamo doma, ker si lahko mimo grede poškodujemo krhke lase...

Moje mnenje je pa še tako: mogoče si pa res lahko v nosečnosti privoščimo vsake toliko malce razvajanja pri frizerju...In jaz sem ravno včeraj bila pri frizerki in je bilo tako fajn. Smo lepo malo poklepetale, vmes so se moji laski lepo barvali, potem me je še postrigla in se počuti prav prerojeno...Sicer mislim, da je bil to moj zadnji obisk pri frizerki pred porodom (sem namreč v 35. tednu nosečnosti), tako da sem si privoščila malce spremembe, ampak saj so dobrodošle, kaj ne? Sem pa naročila frizerki naj mi naredi tako frizuro, da je z njo čim manj dela...Torej ko si operem lase si jih posušim, nanje dam malce gela, razkuštram tistih 5cm las in to je to...Ravno tako pa tudi zjutraj nimam kakšnih večjih preglavic, tako da se res lahko posvečam dojenčku in uživam v zadnjih tednih nosečnosti.

(odgovor članu die beste Mutti)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: BARVANJE LAS V NOSEČNOSTI
28.8.2008 13:52:46   
Naja30
V bistvu si jih nisem barvala, ko sem se poročila sem si samo nekaj pramenov dala naredit. No, sej to je to, a ne user posted image  Ti bo pa vsaka rekla drugače. Sama se moraš odločit, ker enim je to larifari, enim pa ni.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: BARVANJE LAS V NOSEČNOSTI
28.8.2008 13:57:28   
meta21
Prameni so rešitev, če te skrbi, ker se delajo na folijo in pride minimalno ali nič barve na lasišče. pušenjak pravi, da se vse kemikalije že zdavnaj razgradijo preden pridejo po telesu do bejbija.
Moja frizerka se je temu vprašanju samo nasmejala, ker je do 8. meseca delala in vsak dan barvala lase drugim (in občasno tudi sebi) ter bila tako nenehno v stiku s kemikalijami. Zdaj ima zdravo 4 mesece staro punčko.

Sprosti se, uživaj v nosečnosti in živi kot do slej (samo malo bolj se daj razvajat)user posted image !

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: BARVANJE LAS V NOSEČNOSTI
28.8.2008 14:12:11   
Majuska
Mrka, jaz sem se pobarvala brez problemov, ker že ves čas uporabljam barvo na zeliščni bazi. Colore Di Erbe nima ne resorcina ne amoniaka, ki sta ponavadi v klasičnih barvah za lase. Tudi frizerka se je strinjala, da ne moremo nič škoditi.

_____________________________

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008


(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: BARVANJE LAS V NOSEČNOSTI
28.8.2008 14:19:09   
tatly
jaz sem se barvala enkrat med nosecnostjo in mi zal barva ni prijela niti malo

_____________________________

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: BARVANJE LAS V NOSEČNOSTI
28.8.2008 15:49:41   
petra *k
jaz pa glede na to,da mam svetle lase,sem se tudi ponavadi barvala v blont. edina sprememba je da mi ne da belila, ki mi ga je pred nosečnostjo vedno dajala. barvam pa se redno, oz pač na vsaka 2 meseca, tak da sem bla zaj že 3krat, pa še v začetku septembra enkrat grem. čim manj komplicirati!!!user posted image

_____________________________

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: BARVANJE LAS V NOSEČNOSTI
28.8.2008 15:55:47   
glen
v 1. noseč.sem si jih in tudi sedaj si jih bom, samo počakam da minejo slabosti,ker me že misel na barvanje spravi skoraj douser posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: BARVANJE LAS V NOSEČNOSTI
28.8.2008 18:37:32   
_sanja_*
Tudi jaz sem normalno barvam. Prvič sem se čisto na začetku, ko sem bila noseča kakšna 2 meseca, nato sem si čez nekaj časa dala naredit pramene, zdaj sem se pa spet prebarvala, ker sem se naveličala bit blond. Je pa res, da je nekam čudno prijela barvauser posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: BARVANJE LAS V NOSEČNOSTI
29.8.2008 12:01:34   
Barbara33
To vprašanje sem postavila, ko sem bila na nuhalni pri dr. Strahovi - takrat jo je sicer nadomeščala Geršakova (mimogrede - bila je super), ki je rekla, da se popolnoma brez zadržkov lahko pobarvam, saj je to veljalo včasih, ko so bile barve čisto drugačne.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: BARVANJE LAS V NOSEČNOSTI
30.8.2008 14:46:33   
NaTaŠa*
Nevem zakaj se ne bi smela barvati med user posted image ? Ti jaz povem da ni to nč narobe. Piše in pravijo tudi da ni dobro med user posted image biti dolgo za računalnikom. Ja pajade, pa kaj še. Na koncu si bojo zmisli da tud na WC ne boš smela. Nehajte preveč pretiravat. Delaj po občutku. Jest sm se celo user posted image barvala, sem si pa tudi dala lase razbelt k je še bolj škodljivo je več kisline pa ni bilo nič narobe. Tako da punce-dame pejte se barvat, da ne bote po svet hodile sive.

MORTE BIT LEPE user posted image , TAKO BOJO VAŠI NAJDRAŽJI NAJBOLJ PONOSNI NA VAS.

LP

pa-pa


_____________________________

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.


(odgovor članu Barbara33)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako se računajo tedni in meseci v nosečno...
Dnevi, tedni, meseci, tromesečja? Če ste zmedeni, niste edini. Medtem ko nekateri govorijo o nosečnosti, ki traja 9 mese...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?