Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
). Udb, ne se sekirat. Počasi bo sprejel. Miha je bil tudi posebna kategorija, kar se tiče uvajanja. Imaš srečo, da je že večji in da se lahko pogovarjata. Že bolj zastopijo, za kaj se gre. Vsi se pa navadijo, samo nekateri potrebujejo več časa. Danes zjutraj sem v vrtec pripeljala Miha in je bilo kar nekaj novih otrok v skupini in mi je bilo hudo, ko sem videla, kako so jokali in k sebi stiskali najljubše igrače. Čez nekaj časa bodo prav luštna skupinica - 17 otrok

... sem mu morala 3x rect, ce mi da lupcka, mi enga hitr pritistnil obrnil hrbet in rekel papa mami
... je se men slo na jok....
pa še Ema od Felicity. Me zanima, kako se bodo zaigrali, ko se srečamo. Pa veš kaj..japonke so zakon
... sem v lekarni kupila Ekolostrum, mi ga je frendica predlagala. glede na to, da je drag kot zafran, mora bit ucinkovit (upam). ima ze kaksna izkusnje?