|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
3.9.2008 7:29:13   
buči
jutro

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 926
3.9.2008 7:36:15   
buči
Evo, ta stari še spi, srednji je šel sam po ata v spodnje nadstropje, da gresta v vrtec, ta mali me kliče. grem ga rešit spalne vreče, da se bo lahko gužval po postelji.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 927
3.9.2008 7:37:22   
Janey
mi bomo pa danes najbrš šli do sedež

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176361

jaka se pridno igra, jaz sem že umila nočno in večerno flaško, pa še eno drugo in poknila stran vse tamale flaške. sicr še lahko pijemo iz malih ampak komaj spravim not žlice in potem je polna, da niti zmešat ne morem. sem se kar razkurila in proč vrglauser posted image user posted image sej so že boge. cuclji pa tut niso več najbolj novi.

danes me čaka en kup perila, pa posteljnino moram preoblečt..za malega moram it kupit rjuho, ker ne folgam menjavat..pobruha, mu plenica spusti,.... potem pa boma šla malo ven, mogoče celo do službe. odvisno kak mi bo.

komar me je pičil na rob prsta čisto pri nohtu in me tako boli da komaj tipkamuser posted image presneti brenčač

joj pa še dnevnik me čaka. pomoje ga moram danes spocat, ker bi ga mogla jutri oddat ampak osebno, kar pač ni mogoče. sem napisala stari mejl, pa mi nič ne odpiše, zdaj pa ne vem kaj sploh naj.

grem malo na tla k pokiju, ga polupčkaat ko se mi tak smejčkauser posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 928
3.9.2008 7:46:36   
Janey
a še vse spite? zaspankeuser posted image

jaz bi tut, pa jaka ne da...sej zdaj počasi ga bo zmanjkalo, ker je že uro pa pol budn, ponavadi po urci zjutraj omahne..ampak jaz mam tolko dela, da sploh ne vem če bi šla z njim...pa še v službo sem oblhubila da pridema na kavo

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 929
3.9.2008 8:04:21   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

evo pa smo dočakali še 4. zobek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutro  punce ...

user posted image  nizyuser posted image za zobke ...

pina user posted image
Janey-zelo lep sedež user posted image ,A dones ti tudi maš generalno pospravljanje koz jaz user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 930
3.9.2008 8:04:59   
Janey
jaz sem se odločla, da bom nekaj nardila. jaka je zaspal, jaz skoraj z njim, ampak mi je krulilo v trebuhu. pozajtrkujem in grem veselo na delo.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 931
3.9.2008 8:05:43   
Janey
elma jaz sem ga včeraj mela, danes me čakajo cote in faks

čimlepše pospravljanje ti želim

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 932
3.9.2008 8:05:50   
ELMA
Vsem ki greste dones na kavico ,

LEPO.LEPO se imejte z svojimi sončki ..user posted image

Jaz bi tudi prišla , sam nemorem , žal...user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 3.9.2008 8:10:45 >

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 933
3.9.2008 8:08:38   
ELMA
Tenks , jaz sem glih zdele uklopila pralni stroj , pa tud leo vreme bo dones , se bo hiter posteljnina posušila .user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 934
3.9.2008 8:10:08   
Janey
elma jaz sem včeraj 2x posteljnino obešala, jo je dobil nalivuser posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 935
3.9.2008 8:11:27   
ELMA
si imela dodatno ispiranje user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 936
3.9.2008 8:12:10   
Februarka08
Jutro.

Larisa podira svoje rekorde, danes je spala skor 11.5 uruser posted image user posted image se je zbudila mal pred 7. zjutrajuser posted image pa nisem mrdnila, tako da je zaspala še za 1 urouser posted image ponoči pa sam 1x duda in je to touser posted image
Grem dat še eno slikco v album, pa da vas mal preberem...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 937
3.9.2008 8:15:16   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jutro.

Larisa podira svoje rekorde, danes je spala skor 11.5 uruser posted image user posted image se je zbudila mal pred 7. zjutrajuser posted image pa nisem mrdnila, tako da je zaspala še za 1 urouser posted image ponoči pa sam 1x duda in je to touser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo ...res je pridna ..

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 938
3.9.2008 8:17:15   
Janey

Jutro.

a menjaš za eno nočuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 939
3.9.2008 8:17:47   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

eno ??? a je larisa na morju user posted image

Ne, kokr jest vem, se igra v kuhinji na tlehuser posted image

joke

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 940
3.9.2008 8:21:49   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Jutro.

a menjaš za eno nočuser posted image user posted image user posted image

ne bi hvalauser posted image
joj, prav boga si user posted image user posted image user posted image

hvala za pohvale glede slikic, jencili sem tvojega Tajsona pogledala - itak je cuker, nimam beseduser posted image

jest še kar tuki, pa tok mam še za narest, če misliva od domauser posted image grem.... se vidimo.... nekatereuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 941
3.9.2008 8:34:02   
buči
Jaz bi šla tudi na kavo z vami, pa moram mojga nekam peljat, kontrola ....

Neposredna povezava do sporočila: 942
3.9.2008 8:36:59   
dolenjka
JUtro user posted image

Evo, noč še kar. Budnica ob 2h in potem ob 6h, nato spanje do 8h user posted image

Midve bova okoli 9.30 štartali od doma. A mi lahko 1 al pa 2 user posted image  razložita, kako oblačite svoje user posted image  ? Jaz kar ne vem al dolg rokav al ne, a štumfe al ne user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 943
3.9.2008 8:42:16   
vrtnica76
Jutro!
Nizyuser posted image za zobke.Mi smo pa še zmeri brez zobuser posted image .Smo pozabil naročilnico za zobe oddatuser posted image .
Jaz že nisem zaspankauser posted image .Sem bla že ob 6.30pokoncuser posted image .Tamaro sva pospremila v šolo,Janez se je najedel(na eni zizi-to ne bo dolg zdržal)in zaspal.Sem res kruta mat,da user posted image zjutraj ne pustim spat in se mora že ob 7-ih zbudit,da sestrico v šolo pospremiuser posted image .
Trenutno uživam ob jutranji kavici,pa nič se mi ne da delat.Bo treba kuhinjo spucat,ker je včeraj frutek letel po njejuser posted image .
Danes je pa Janez full dobro spaluser posted image .Za večerjo se je keksolinota napokal in zdržal brez zize celo nočuser posted image .Je jedel ko tavelkuser posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

Neposredna povezava do sporočila: 944
3.9.2008 8:47:41   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: buči
Bamby, a veš, da prvič slišim, da se da lahko otroka le za 4 ure v vrtec. user posted image user posted image  Fajn, pa kar ne morem verjet, ker pri nas pa tega ni. koliko pa plčata? Mi smo zdaj 3 plačilni razred (85 evrov), pa se močno bojim, da bodo tarifo dvignili, ker nekaj obljubljajo podražitve. Saj itak da morajo nekje denar noter dobit, če bo pa drugi otrok zastonj. No, dokler ni novih odločb, se ne bom pritoževala ...

To se mi pa čudno zdi, da pri vas tega nimajo v praksi user posted image . Morda je pa le pri nas taka možnost. Smo pa tudi mi v 3. plačilnem razredu in me bo ta varianta stala slabih 60 € (po mojih izračunih).

Take so naše cene:                                                                      

Dnevni program 1-3 let (do 9 ur)

464,16

394,54

Dnevni program od 3-6 let(do 9ur)

338,46

314,77

Poldnevni program 3-6 let(do 5 ur s kosilom)

251,93

251,93

Poldnevni program 3-6 let(do 4 ure brez kosila)

195,79

195,79
Prva cena je polna cena, druga pa celotna cena za starše (kar je obvezen prispevek staršev, če plačujejo celotno ceno, ostalo plača občina).

Ko bo pa šel za cel dan, bomo po moje plačali 101 € user posted image , za Anajo naj bi bilo zastonj, dokler Tim ne gre v šolo.

jencili, meni so pa rekli, da svinjino uvajamo po  enem letu user posted image . Zdaj bodi pa pameten user posted image user posted image user posted image ! Jaz bom delala itak po svoji pameti. Res pa vseeno ne bom hitela s temi stvarmi.
Tajson je pa tudi faca. Na slikci pa verjetno korenček za jabolkom papca user posted image user posted image user posted image !

februarka, fajn je Larisa na slikcah user posted image .

dolenjka, najboljše da jo oblečeš spodaj kratko, na vrhu dolgo, pa jo potem slečeš, ko postane toplo. Če pa gresta ob 9.30 šele od doma, bo pa verjetno že toplo. Nogavičke so pa zdaj pri nas že skoz obute.

Jaz sem Tima tudi že oddala, Anaja je spila zdravila, zdaj moram še za kosilo pristavit, če bova šli kaj ven, čeprav dvomim,ker bom dobila paket od Neckermanna, drugače imam samo še dodatno pot na pošto user posted image . Morda bova šli le na dvorišče, pol pa po Tima.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 945
3.9.2008 8:48:21   
vrtnica76
Mali se je že zbudil.user posted image ,spet bo sitko danesuser posted image .

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 946
3.9.2008 8:53:01   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

dolenjka, najboljše da jo oblečeš spodaj kratko, na vrhu dolgo, pa jo potem slečeš, ko postane toplo.Nogavičke so pa zdaj pri nas že skoz obute.

Jaz ga tudi tko oblečem

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 947
3.9.2008 8:56:04   
vrtnica76
Lepo se imejte na kavici in uživajte.Pa,da ne boste kej preveč nas opravljaleuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 948
3.9.2008 9:18:14   
ella79
februarka user posted image user posted image user posted image user posted image za mega noč
a se zunaj dobimo na gibigibu, k je sonček user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 949
3.9.2008 9:25:46   
jencili
jutro,

tud naša noč je bla ok. Taj se je zbudil 3x, kar je super. Še bolj super bi pa blo, če ne bi jst presedela del noči na wc-ju. Tok me je neki krivilo po želodcu, da sem se od bolečin zbudila. Prov podoživljala sem popadke - groza. Za povrh vsega, pa mi je blo še tko slabo, da nisem vedla, kaj bi sama s sabouser posted image
Kr neki skratka...

Dolenjka, dons recimo sm jst Taj-a oblekla v kratke rokave in kratke hlače. Nogavičke mu dam gor, ker je bl pr ta mrzlih v noge (jebi ga...to ma po mami).

Buči, ti pa svojga odpelji na kontrolo, pa pridi za namiuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj je bolezen rok, ust in nog?
Bolezen rok, ust in nog je virusna infekcijska bolezen, ki najpogosteje prizadene dojenčke in otroke. Preverite, kako jo...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Bi obdrzali svojega osebnega zobozdravnika, ce bi se ta preselil 20 km stran ?
gagaga

Bi obdrzali svojega osebnega zobozdravnika, če bi se ta preselil 20 km stran ?

da (68%)

ne (32%)

Število vseh glasov: 66

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!