|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
3.9.2008 13:24:42   
bamby
mlavla, to stara moja, da nardiš izpit z osemko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! Čestitke!!!!
Imate pa pri vas tudi že eno malo morje zobkov user posted image !

janey, končno je pokukal ta vaš zobek user posted image . Zdaj bo morda za nekaj časa boljše (do naslednjega user posted image ).

Anaja je kosilo že pojedla, o spanju pa ne duha ne sluha, edino če je kaj prej zaspala, ko sem mogla jaz s Timom že vesoljsko ladjo sestavljat user posted image . Je prinesel iz vrtca revijo Mini (reklamni izvod) in je bilo noter to in je bilo treba takoj narest, zdaj pa že nalepke v zvezek lepi user posted image . Koliko je malo treba, da se otrok zaposli. Ne vem kaj bo pa pol počel, ko bo vse nalepljeno user posted image user posted image user posted image . Drugače pa je imel v vrtcu danes malo "kazni" in je mogel malo pri miru sedet, ker je povsod lezel in skakal, pa še ves moker je bil tolk je prešvical. Pa ga je vzgojiteljica malo v "avto" posedla sedet user posted image . Je bil čist priden, ko sem prišla ponj user posted image !

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 976
3.9.2008 13:27:59   
ELMA
evo mene ..danes ni nič kaj bolje...
vam pa moram sporočit, da sem naredila en izpit in to z 8..kar sem zelo vesela!!

drugače pa imamo dva nova zobka..zgorji enki..se pravi,da imamo zdej 5 zobkov..eden je pa še na vidiku...leva zgornja dvojka..

user posted image user posted image Čestitke mlavla za ispit pa za zobkeuser posted image user posted image
Pridna punca user posted image  

Bajsa seveda smo te pogrešaleuser posted image sam da tega nismo napisale ....

Buči a ti fleksarco jaz pošljem user posted image , pa mu ga odreži user posted image user posted image , mogoće bo lažje , če ne njemu bo pa tebi user posted image  

NIzy zakaj tim lažje greš ginekologu kot zobarjuuser posted image Ati je bolj prijatno pri G user posted image  

Februarka za - 15%, v DM , prvič slišim user posted image , a je tudi na pleničke popust? 

< Sporočilo je popravil ELMA -- 3.9.2008 13:30:23 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 977
3.9.2008 13:31:12   
misar
dober dan

hitro javljanje s celjskega konca.
sem pa ful polna motivacije za učenje...le od kje, ko pa imamo take budnice ponoči. no danes je blo boljše se je zbudila sam 2x...morda jo zobki matrajo, ker je zdaj še ta drug spodji pogledal na plano.

torej zjutraj sva vstali, šli  na špancir, v dm po dudo, plenice...zdaj pa princess spi jaz pa gas za knjige.

uživajte babnice...se še kaj tipkamo.

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 978
3.9.2008 13:32:24   
misar
ja elma tud plenice so 15 posto ceneje...cel ta teden, pa za domače živali in gospodinjstvo tudi...

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 979
3.9.2008 13:52:19   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: misar

ja elma tud plenice so 15 posto ceneje...cel ta teden, pa za domače živali in gospodinjstvo tudi...

Evo lihkar sem dobla katalog od DM..Hvala .....ti si Misar tudi prida da se učiš .... user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 3.9.2008 14:01:01 >

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 980
3.9.2008 14:08:25   
vrtnica76
O,sej res!V DM bom pa tut jest skočila.Bo treba kr mal spremljat tele njihove popuste.Hvala februarka,da si me spomnila.Mi2 sva ravno pojedla,zdele pa kr greva proti DM-u,pol pa še spotoma po Tamaro v šolo.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

Neposredna povezava do sporočila: 981
3.9.2008 14:11:09   
Februarka08
Sem videla da ti je že Misar, odgovorila, Elmauser posted image

Moja babnica spi, njenih 45 min je že mimouser posted image , pudinga sta narjena, krompirček in jabolko za Lariso se pa tud že kuha.
Zdej mam pa mal časa da grem hit pogledat če je po tv kej novgauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 982
3.9.2008 14:21:21   
buči
Bamby, potem pa niti niso toliko dražji programi v lj, nekaj evrov. Ampak a veš, da bi jaz več denarja porabila za kosilo čez teden za njge, ker mu je treba extra kuhat - predvsem meso, kot pa če je v vrtcu. user posted image

Jaz sem bila tudi že v dm-ju, je v šiški totalno izropan, sem komaj dobila čistilo za kopalnico! Bi pa kupila Aljažu knjigo od tehnične založbe Moje čudovito telo, ker je tudi v akciji, a ste že videle kako je huda!

http://www.tzs.si/eknjigarna/product_info.php?products_id=623

grem po Aljaža v vrtec, upam, da ste se naklepetale ...

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 983
3.9.2008 15:04:08   
Janey
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kak bi kričala zdaj...jaka je jokal eno uro in pol zdaj je od sile zaspal, ker ni mogel več jokat. sem bla že tak živčna, da sem se prav tresla. če bi še malo jokal bi tak kričat začela. pa kaj si ti nor. nič me še ni tak živčno nardilo. pa pomoje je bzv jokal. če sma se igrala in je začel ko sem mu vzela eno igračko in dala drugo in pol se je malo pomiril in spet če mu kaj ni blo prav in pol je v eno pol ure kričal in sem vžgala tv da se je malo pomiro pol je htel pilota, mu ga pač ne dam in je spet kričal, ko sem mu dala je nehal, sem ga valda vzela in je spet kričal...eh...
komaj čakam da pride lubek domov, ker sem cuna cunasta.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 984
3.9.2008 15:41:09   
Februarka08
Larisa ni nič kaj konkretno spala - dobro uro in pol... prejle je pojedla krompir in jabolko, zdej se pa puza po kuhinjiuser posted image sem ji naštimala na drug konec kuhinje moje copate, ker jo ful fascinirajouser posted image in je prišla čist do njihuser posted image zdej pa ni boljšga zadovoljstvauser posted image sam da v komo ne pade, pa bo okuser posted image
Greva mal ven, pol bo mogla it pa itak še enkrat spat...

Janey, zdej se pa še ti mal dol poči in enga upaliuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 985
3.9.2008 16:16:08   
nizy
mene še zmer zob boli user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 986
3.9.2008 16:53:16   
buči
Janey, trma se je začela, ni kaj, zdaj je levprašanje, kdo bo prvi popustil. Drži se.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 987
3.9.2008 17:18:50   
Februarka08
Buči - če boš kaj v KR hodila, pojdi v Qlandio v DM-a ker je dobro založenuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 988
3.9.2008 17:42:09   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

mene še zmer zob boli user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 989
3.9.2008 18:11:47   
jencili
dan,

evo, midva sva domauser posted image  - no pred dobre pol urce sva blauser posted image

Ful smo se mele luštno, nasprehajale smo se, najedle tud, sam račun smo dolg čakale, a ne Dolenjka?user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 990
3.9.2008 18:25:48   
nizy
evo, midva sva doma - no pred dobre pol urce sva bla

a sem rekla , da bi rabila cel dan  za kofetkanje user posted image user posted image user posted image v glavnem , da ste se imele lepo user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 991
3.9.2008 18:28:46   
ella79
evo midve tudi doma, sva z dolenjko še v mullerja skočile user posted image mi je pa ravno v avtu zaspala, pa se mi ni dal zica gor nost, pa sem jo seveda prebudila, zdej pa mislim, da ne bo nadaljevala v postli user posted image uuu že vidm kok bo sitna k bo treba jest in kopat user posted image

user posted image user posted image user posted image za nove zobike user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 992
3.9.2008 18:38:27   
jencili
Bajsa, iskreno se ti opravičujem za zapozneli sms. Na srečo nisem jst kriva, ampak ta k**** simobil in njegov signal tle pri nasuser posted image
Da pa ne boš rekla, da smo te zaj***, pa se bomo jutri z veseljem spet dobile, pa še ti boš lahko pršlauser posted image
Smo se pa babe zmenile, da prečekiramo vremensko napoved, na podlagi tega se pa odločimo kje je dejtuser posted image . Velja?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 993
3.9.2008 19:05:13   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

evo, midva sva doma - no pred dobre pol urce sva bla

a sem rekla , da bi rabila cel dan  za kofetkanje user posted image user posted image user posted image v glavnem , da ste se imele lepo user posted image

ja, to pa itakuser posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 994
3.9.2008 19:33:19   
Februarka08
No, tamala je bla popoldne spet mal seb podobna, je bla pridnauser posted image pa odspala je mal popoldan in je bla čist prerojenauser posted image prejle je pojedla bananino kašico, zadnjo dozo, je ni večuser posted image , zdej se pa iz kuhinje samo sliši: noga, rumena nogauser posted image zgleda ji je tako všeč, da sam to pritiska, zraven pa - a, ba ba, baaaaaaaaaa user posted image
Zdej pa počasi kopanje, mal pogledava poročilauser posted image pol pa šlafenuser posted image

Sva šle pa prejle mal na sprehod, sva šle koruzo rabutatuser posted image no, ne glih rabutat, k je našauser posted image je tako uživala k ni blo več vroče in k je opazovala okolico, da ne vem zakaj vsak večer ne grem takoleuser posted image no, od zdej naprej bova hodileuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 995
3.9.2008 19:35:53   
dolenjka
NO comment, naša je v avtu spala 35 min user posted image  Doma pa skoraj do konca pojedla tisto kašico ki sem jo kupila user posted image  HB user posted image  Kakšen fa*ing dan kar se user posted image  tiče user posted image

No, zdej gremo pa čofa čofa in nina nana, ker drugač grem jaz k Bamby na obisk in v njihovi občini ostanem, ziherrrrr

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 996
3.9.2008 19:44:56   
mary_lou
Evo najino poročilo od dane, težki smo 7590 veliki 70, bili pohvaljeni ker ze delamo korake, mamica pa zelo kregana ker je tai mel copatke....ko se otrok uci hodt more bit obvezno bos samo zokncki z bremzicami ker se le tako nauci pravilne hoje, ce ga ovira copat se nauci hodt na obliko copata ki ga ma gor in je to zelo tezko odpravt. Razvojne niti slucajno ne rabiva ker lepo polaga nogice na tla s celim stopalom.

dala sva kri, jutr se poklicem za izvide ce je vse ok

No pol sva pa s sinkom se do broda skocila pustila avto pri mehaniku ( katalitor 151 evrov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), sla na kosilo v kavala in je bil Tai totalno navdusen nad unimi kuarmi tm k so zraven ponija. Mislm poni je prsu cist k ograji Tai ga pa se porajtu ni....samo kure je gledu in se na ves glas smeju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 997
3.9.2008 19:51:37   
jencili
Evo Taj spi, jst se pa še odločam kaj bi..grem pogledat, če je kak dober film na tv-ju dons

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 998
3.9.2008 20:07:47   
Janey
čer

ja nisma kupla stola...ker ne vem za ker material naj se odločim, da bo čimmaj švical not. ona trgovka itak ni vedla kaj povedat, jaz morem pa malo to naštudirat. pa vidla sem še enga k pa zdaj ni v akciji in ne vemuser posted image user posted image sem tehnica po horoskopuuser posted image user posted image hihi

mali že spi, atiju v naročju sicer, ampak počasi ga odnaša v posteljo. jaz pa grem delat za faksuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 999
3.9.2008 20:13:32   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

No, zdej gremo pa čofa čofa in nina nana, ker drugač grem jaz k Bamby na obisk in v njihovi občini ostanem, ziherrrrr

Ti kar pridi, pa še v vrtcu boš platc dobila, ker ga je še dost (baje user posted image ). Sta sicer dva, eden je nov in tist je basan, ta drugi, do katerega imam jaz okol 100 m (al pa še manj), je pa še frei.

Tim je že skopan za jutri, zdaj ga pa spat spravljam, ker imava jutri sistematski pregled. Anaja mi je pa danes spala le 1x za kakšne pol ure user posted image . Ne vem kako upa zdržat. Smo bili pri sestri na obisku in je bila tako tečna, ampak da bi zaspala, to pa ne user posted image !
Glede antibiotikov je ap tako, da sem prej ugotovila, da mi je v lekarni pokazala narobe, koliko je 2 ml user posted image user posted image user posted image . Presneti škis babji!!! Sem pol na priloženi žlički pomerila, da sem se res preperičala, da je bilo tisto samo polovica, kar mi je ona pokazala. OK, 2x sem ji dala samo pol. Pa če ne bi ugotovila, bi bilo lahko pa tudi čudno, ko bi šli na kontrolo, če ne bi bil izvid boljši in pol bi lahko predpisala še večjo dozo user posted image user posted image user posted image user posted image ! In una tam v lekarni naj bi bila šolana farmacevtka user posted image user posted image ! Kar neki user posted image user posted image !

nočko vsem, ker jaz moram it, ker gre Tim spat!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nisem na vrsti za spanje ali romantiko
Na vrsti so prvi koraki, prve besede in prvi šolski dnevi. Jaz sem na vrsti za crkljanje in uspavanje. Da zdravim s polj...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

nosečnost
Lelly28 RR

komu ste prvo povedali, da ste noseče?

partnerju / očetu otroka (89%)

svoji mami, očetu (2%)

najboljši prijateljici (2%)

sestri, bratu (2%)

zdravnici, ginekologinji (4%)

objavila sem na družabnem omrežju (0%)

Število vseh glasov: 45

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!