asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak Ja Asso prav imaš glede včeraj.. Jaz sem šla delat, Enei pohajat z mojimi, Mass pa po svoje.. Lahko bi danes prišli mimo, ampak ti greš k mami? Zala.. srečno za današnji dan.. Ne, ne danes ne grem k mami. Grem se končno očedit k frizerki, ker sem sama sebi takšen obup, da bi najraje sama vzela škarje in se ustrigla. Ker mi ne uspe odpravit tega zjutraj sem angažirala taščo in A, da poskrbijo za punci, seveda že včeraj skuhala kosilo... uf, pa sej grem samo 3 urce k frizerki K mami grem jutri, ker peljem punci za vikend Spet malo mira. Bomo prišli danes kaj mimo... Helena, ne gledat črno, daj glej pozitivno. Pač, če bo jokala bo jokala. Otroci jokajo in pač tako je. Jaz se ne obremenjujem več kot toliko. Res, da mi ni vseeno, ampak pač bo. Danes sem skliznila, ko se je zaigrala (pred zajtrkom) in bom šla tam po kosilu, pa bo kar bo. Sej po zajtrku bodo takoj šli ven tako, da vem, da ne bo večje panike. Punce, glejte pozitivno. Vsi otroci jočejo, eni več drugi manj. Jok koristi... Allo grem kaj naredit te dve urci, ki imam časa, čeprav sem z mislimi drugje in težko se je zbrat. Ampak za zlagat papirje v fascikle pa bom že zbrala misli