Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 No končno... tamala spi revca boga, sem jo tok dolg matrala sej ni mogla spat, najprej je patronažna pršla spet k mami in sem mela en kup vprašanj spet zanjo potem je kolegica prišla s svojo 3 mes staro punčaro in valda čvek, tamaledve pa že obe sitne, lačne, zaspane evo, naša sam da je flašo pohrustala, že spi... jest pa študiram kaj nej ji dons nardim za kosilo pomoje spet eno zelenjavno čorbo mi je pa rekla P da naj začnem ene 14 dni najprej nekaj uvajat - kar se tiče mesa in ml.izdelkov... tako da študiram da bom z ml.izdelki začela ta teden... mah, sej ne vem... No, grem kaj narest, samo se ne bo skuhalo nisem čist razumela tega. Kaj ti je rekla? sem jo prašala neki zarad mesa in mi je potem rekla, da naj začnem to tako uvajat, kot sem na začetku npr. z eno zelenjavo - postopoma; zdej ali ml.izdelki ali pa meso - neko stvar 14 dni in če je vse ok, potem grem na drugo stvar - ker meso in ml. izdelki vsebujejo ful beljakovin in ni glih fajn če začneš obe stvari naenkrat uvajat, če me razumeš je rekla probajta npr. 3x na teden popoldansko malico skuto+sadje, kakšen jogurt naslednji teden, čez 14 dni pa že lahko meso (ali pa obratno)... upam da sem kaj boljš razložila Uf, dolenjka je huda... no, sam da nisi na nas No, sem vas le mal dohitela... upam da naute spet ušle grem nazaj za šporget, pa še za peglat mam 1 stroj mah, nikol ni konca... Larisa ma zelenjavno brozgo na štedilniku ma da je, če ne bo šiba pela
< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 8.9.2008 12:44:20 >