Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
....

... ampak si kar nisem mogla pomagat, ker sem redko prave volje za šoping, pa če že sem, nikjer nobene prave številke...če se pa to dvoje poklapa....pol se mi pa zdi, da kar moram kupit
....pa še zdaj nimam vse...mi še manjka kaka majčka, pa obutev, petarditu pa še kakšne hlače, trenirke...se mi zdi, da imajo povsod ful malo ponudbo
...gledala sem pa predvsem dolge hlače, take enostavne, da jih čim lažje sam sleče za lulat.... ali pa kako trenirko...pa same neke čudne
pa se mal tolažim, da nalednja bo že višja
. In ga tudi zdaj ne bi, če bi mi bubika dala še 12 ur časa, da se zmenim za CR.
tale bubika.
jaz pa sem bila do sedaj čisto prepričana, da si imela CR. O nič vama ne zavidam takega poroda. No, pa da se je le vse lepo izteklo
. Očitno viroza, ki sva jo prestala brez obiska P.
Samo je pa ponudba res slaba
...vse je izropan al pa ni številke, sploh v C&A in H&M....in tud oddelk za otroke v C&A v Supernovi Lj je ful majhen...se enkrat obrneš in si že na koncu...bo treba v A skočit...počakam do 15.
...so se sodelavci režali, ko so pograbili prvi račun, ki so ga našli v vrečki in jih je najprej skoraj kap, kolko so mi za malico dolžni
sva se spet sfajtala zaradi moje službe
. Pač je tako, da ko smo popolna ekipa (4) delam en teden dopoldne en teden popoldne - do tu vse OK, samo kaj ko skoraj ves čas kdo fali - pa bolniške, dopusti, izobraževanja,... no in takrat delamo trije, ki se moramo razporediti čez dan tako, da sta vedno 2 prisotna (pač strank je kar nekaj, oz. občutno preveč, da bi delal en sam šalter in bi stranke ful dolgo čakale, ter bi jih izgubili - ja pač delam v profitni organizaciji). No potem pa pride moja dopoldanska smena le 1x na 3 dni, pa še to jo moram prilagoditi, da je takrat, ko ima
.