Šarki
|
a mal preveč komplicirate glede vrtca naša tavelka tud zjutrej z vsemi štirimi se upira, sm pa dons prej prišla ponjo pa ni hotla domov, je rekla da se grejo še v pesek igrat, da nej poj pridem nazaj tamala pa tud kr v redu.... ta stari preveč komplicirate, poj pa valda da otrok tud misl da je vrtec nek bau bau. reč ji, da mora iti v vrtec zato, da ne bo sama doma ko boš šla ti v službo. vzgojitelca nam je na začetku rekla za starejšo, da je nucala par mescev da se je čist odprla, pa vklopla... da je bla mal zadržana. sej, se mal pomenmo, zdej k že fajn razume, pa ji povem, da gre zdej v vrtec za ta velike punce (ker je zamenjala vzgojitelce k so starejši od 3.let), zato da bo šla poj lahko v šolo, pa da bo zrasla, da bo tko velika k mami, poj bo šla pa u službo pa če vpraša zakaj mora v vrtec ji rečem da zato, da jo teta take lepe pesmice nauči, k jih mi ne znamo, pol pa ona mene nauči, pa jih lahko skupaj pojeva... mislm take ji mal nakladam tko k zanč k so bli oblaki čist pri tleh, se je vidlo tam daleč, pri gorah, pa me je vprašala zakaj ne letijo visoko, visoko, pa sm rekla da so pršli mal počivat k so utrujeni, da ne morjo več letet, pa take... a mam domišlija