Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

res pa je da ni imel listkov(za šmarnice in devetdnevnice vseh od naše fare in mu jih tud ni hotel zamenjati za "naše listke", ker hodimo drugam k maši. In to je glavni vzrok da nes ne trpi in zato je*** maledva. enkrat smo se celo skregali, ker smo bili ri devetdnevnici v LJ in tam so dobili listek ter ovče za jaslice, tukaj pa ene listke. Mu ni hotel dati listka češ da on na to ne da nič
, jaz vem kljub temu da smo verni da če bi naš župnik takole delal kot vaš bi otroke hočeš noče izpisala in bi hodila k verouku drugam ali pa sploh ne, sej pa lahko dobijo zakramente tudi drugje brez šikaniranja (sama sem bila taka da sem dobila vse v 1. letniku srednje šole, ker sem si sama želela in nikol hodila k verouku, kaj češ moji starši so bli v "rdečih" službah) in če so eni župniki tako za luno in mislijo da so bog i batina pa naj bodo, z mojimi otroci ne bo noben tako ravnal, kot vidim da je pri vas, verouk ni obvezen in otroke silit da dela 2 razreda hkrati, pa sej niso normalni no. Jaz bi na tvojem mestu urnk premislila ali je vredno otroka silit k verouku k tamu katehetu al župniku al ne vem komu, ne vem če je vredno, raj ga vpišem v glasbeno šolo al pa kvačkat če bi si to želel.
, sam jaz kr dvomim da bi se otrok sam odločil da dela 2 razreda verouka ali sploh ne hodi k verouku, verjetno bi večina otrok izbrala drugo varianto, tako da dvomim da se je otrok sam tako odločil, sicer pa ne morem sodit, ker ne poznam ozadja.
Drugače pa je tud moj brat hodil s plahto okol ramen in eno posodico in maševal