Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
1850 za dve letalski karti, 1100 za avto, 720 za 3 dni safarija,... Madoniš, boljš da sploh ne nadaljujem.
Mah kaj pa čem? Naj šparam za hišo? Glede na današnje cene, lahko anuitete obesim še na pravnuke. 
? A takrat ko vam ginekolog reče, da bo ovulacija al non stop?
sigurno ne bo še mahal v ojektiv.
Ampak ponavadi je takrat res najbolje.
...Kako ste mi kaj?
!
Vsem veliko sreče pa da čimprej ugledate
!
....najprej sva doživela dobesedno šok, saj sva prišla iz dobrih 30 C na borih 5 C, kolikor jih je bilo zjutraj tle. Za piko na i pa še novica, da nisem naredila izpita, da pa koš s slabimi novicami še ni bilo čisto zapolnjen - pa še
je danes prišla z vso silo in krči....ko sem tako potiho upala, da nama pa je ta mesec vendarle ratalo, saj sem prvič do sedaj ugledala na ovul testu +! Kaj naj še rečem....grem nazaj
...
Očitno K res deluje.
zvabit iz mene.
...Hja, minike pa ne bom oblekla, pa da je ne vem kaj, raje metek v koleno! Najine časovne in krajevne koordinate se bodo zopet združile jutri, ko bom šla na faks mu težit...nekak takole bo zgledalo...
...
..no, med večjimi klepetuljami sicer sem - tako ali drugače
za moje 'monologe'....
!!! Zelo sem vesela, ko slišim, da bo kakšna poroka..