Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Za na koncu sem si privoščila še ene Ecco čevlje vijolčne za 90€. Brrr.... Grlo me skoz neki boli ko poziram. Zdej so začeli ful kurt pr nas in je ful suh zrak.
! Pa za sladico jabolčni zavitek, ki sem ga včeraj spekla, pa na lagarju mam še skutine palačinke, pa hrenovke s sirom in ketchupom v listnatem testu....matr, sej samo kuham
, čist adijo! Dons pa upam, da bom šla ob 15ih domov. Pol mi pride iz zavarovalnice, ker mam zavarovanje za avto poštimat, pa pol enkrat še registracijo nardit! Pa zdele prede še mehankrat, da mi avto odpelje v delavnico, ga poštima in mi ga do 15ih pripelje nazaj, da grem po tamalo! Joj, spet bo šlo en kup keša, jest bi si pa tko rada kakšno stvar kupla za oblečt!
za šimeta da je domaupam da sta se nastiskala!
So me klicali iz vrtca, da ma ful unete učke. No sem po poti telefonirala k zdravniku, tako da sva šla direkt tja. Je reku vnetje in dal kapljice in malo prehlajen, se je slišalo na plučih.
POl pa bolniška. Eh, je reku DR da prvo leto je kriza, drugo bolje, tretje dobro. In da so lahko otroci prvo leto bolani tudi do 10x. No, 2x smo že bli.....