Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Naša ma tud zabasan nosek, ker je prelajena. Sedaj je že bolje, ga pa parkrat na dan kljub temu čistim. Joj, kakšne arije so takrat

. Jana banano lahko razredčiš s svojim mlekom ali pa adaptiranim mlekom, jaz imam doma Novalac mleko. Daj mi povej kako zgleda driska in ne driska pri doječem otroku? Gal ima vedno tekoče blato?
. Emilija je zaspala sam se mi zdi da bo kratko trajalo, ah kje so časi ko je spala po 2 uri skupaj, po novem spi max pol ure pred tem se matra eno uro da zaspi
. No ne bom jo preveč šimfala važno da ponoči aja.
GH ? Pred dojenjem , AM ? al po ? al nekje vmes...med so rekli naj dam med dvema dojenjema, sam recimo če mu dam po eni uri od dojenja, mi hoče pol spet zizat
rabijo priročnik. Ko sma kolegu povedla, da sem dobila zraven knjigo, Kako razumeti moške, mu je rekel, če si sam sebi jamo koplje.