Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
. Je pa res, da sva bila zelo mlada, pri drugem so bili tudi malo bolj zadržani, ker sva ravno takrat oba ostala brez službe. No zdaj pri tretjem pa jih bo sigurno šokiralo, ker niso več pričakovali, da še bo kakšen naraščaj. Tokrat pa bodo sigurno rekli, da sva prestara
. Boma pa jim povedala prej, ker ne bom mogla počakati do pregleda pri g, ker sem mi že precej vidi. Normalnih hlač ne morem zapreti niti pod točko razno, pri nosečniških hlačah se mi pa že precej vidi trebuh
. Pa bi naj bil komaj 7 teden. Je pa res, da nisem suha. Zato me res zanima kako se že vam vidi trebuh. Sem včeraj mojemu omenla, da sem mogoče več noseča ali pa imam dvojčke. Je kar prebledel in rekel, da upa da je prvo. Počutje je drugače, kar dobro. Včeraj zvečer sem bila tako utrujena, da sem že ob 21 uri na kavču spala kot top. Imam danes mojo splošno zdravnico in jo bom vprašala, kaj ona misli o velikosti mojega trebuha.

), ker je bil Bhch čez 1000. Bomo videli?!
.
. Raste normalno in vse je ok.....
.
, baje so bolj pridne in malo več spijo in niso tako glasne.
ker je tako naporen