baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Baja...pa dobr punca, a ti še vedno nakupuješ...čakam ,da se s čim lepim pohvališ, da lahko jaz mal fovšarije zganjam..... Res da sem neodločna sam da bi pa 3 dni kupovala... tak pa spet ne kupli smo pa najkice, take fajne mehke z malo manj fajno ceno pa jakno v Zari. Bunde še nismo kupli, pa žabic tud ne, tak da sorry, ti ne znam povedat, kje so ugodne... Drugače pa punce hvala za nasvete glede trgovin. V Kiku sem že kupla kakšno majčko za doma ki mi je ni škoda, drugače pa tud mi največ kupujemo v H&M in C&A. Pa Turbo limač sem odkrila v centru mesta, sam je bil žal zaprt. Kak grozno zgleda center MB-ja v soboto popoldne, čisto prazno, nikjer žive duše, kot mesto duhov me je kr malo strah ratalo pol greš pa v Evropark pa ti je kr jasno, kje je ves folk... kapica lej jo lej si nas zafrknila ulla kdaj imaš pa ti UZ??? še to vam moram povedat, da se je Rene danes prvič "stepel" v vrtcu ga je bojda en skoz hodo nekaj prčkat, pol je pa Reneju dop.izdlo in ga je zlasal, oni pa njega uščipnil v vrat... no, ja, se je že začelo... upam samo, da se ne bosta zdaj skoz ravsala tak, grem še kakšno z dragim rečt (aja, nisma več skregana ), pol pa v vertikalo... mater, kak sem zgodnja ratala, ob desetih se mi že oke okol sučejo nočko
|