Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. S fantom se že dolgo trudiva za
, 3 leta. Plusek bi bil po vsem tem času res nekaj prelepega. A ta mesec nisem niti pričakovala, da lahko zanosim, saj je bilo pred mesecem dni stanje prolaktina dosti previsoko, mislila sem da zanositi je nemogoče. Včeraj sem bila na pregledu pri ginekologu in mu povedala da mi že cel teden zamuja
, na nosečnost nisem pomislila tokrat. Pa mi reče da je možna in naj grem na odvzem krvi - ker naj bi kri dobila šele danes mi firbec ni dal mira, in sem naredila danes zjutraj firs sign duo, ki mi je v trenutku pokazal črtico. Joj, kako sem bila vesela! Črtico dajem v moj album da jo lahko še ve presodite, da se res vidi. 
možna.Počakaj še kaka dva tri dni in ponovi test s first sing,pa boš videla na čem si in če ti še enkrat pokaže
potem si
pa drži se.Obvezno sporoči,da se s tabo veselimo,če ti bo pa hudo smo pa tu,da se potolažimo.
je