Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

, naj bom tokrat
 , naj bom tokrat  . Ne vem kaj mi je bilo, da sem naredila test (Baybi check), ki je bil takoj pozitiven. Ker nisem mogla verjeti, da vidim
 . Ne vem kaj mi je bilo, da sem naredila test (Baybi check), ki je bil takoj pozitiven. Ker nisem mogla verjeti, da vidim  , sem takoj odhitela v lekarno po CB in tudi ta je pokazal plusek. Ker me je skrbel izcedek sem takoj klicala ginekologinjo in me je naročila na pregled takoj naslednji dan (v sredo). Ko je naredila Uz se je sicer videla zadebeljena sluznica, a v maternici ni bilo še ničesar. Naročila me je spet naslednji teden, ker bi naj bilo še prezgodaj za vgnezditev. Mene pa sedaj skrbi, da je kaj narobe. Zadnjo
 , sem takoj odhitela v lekarno po CB in tudi ta je pokazal plusek. Ker me je skrbel izcedek sem takoj klicala ginekologinjo in me je naročila na pregled takoj naslednji dan (v sredo). Ko je naredila Uz se je sicer videla zadebeljena sluznica, a v maternici ni bilo še ničesar. Naročila me je spet naslednji teden, ker bi naj bilo še prezgodaj za vgnezditev. Mene pa sedaj skrbi, da je kaj narobe. Zadnjo  

naj povem, da ne obupajte. Sama sem na tale
 naj povem, da ne obupajte. Sama sem na tale