|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izpuščaji na spolovilu 9 mesečnice-alergija??
28.9.2008 22:36:48   
urssyy
Moja princeska je pred 6 dnevi dobila živo rdeče izpuščaje,  na zunanjem delu ustnic na spolovilu. Izpuščajev ni nikjer drugje. Sva izključno na adaptiranem mleku, jajc, mleka in ostalih možnih alergenov ji še nisem dajala za jesti. Kar se tiče hrane je dajem vso zelenjavo (razen paradižnika, ..alergenov) in vso sadje (razen jagod, kivija..), jedli sva že tudi telečjo juhico in ni bilo nobenih reakcij in nobenih težav, zato sem mislila da so ti izpuščaji povezani z večjim izločananjem kakanja-zaradi uvajanje GH. Vendar nikakor nočejo stran??Mazala sem s kremo za ritko in z ribjio mastjo, pa nič. Ali ima katera izkušnje ali mnenje kaj bi to bilo?? Imam pa občutek, da jo to srbi, saj se poskuša praskati, ko je razvita. Vročine nima.
Ps sem pa ravno takrat kupila od nestla - vanilijev gris , nekaj podobnega se reče, mislite, da bi lahko to bila reakcija?? Kaj pa voda na pipi?? Imamo domačo vodo iz vodnjaka.......ni kloriranauser posted image
Please help
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izpuščaji na spolovilu 9 mesečnice-alergi...
29.9.2008 8:38:46   
oro
Pi moji punčki in punčki moje prijateljica so se pojavili prav taki izpuščajčki, kot jih ti opisuješ. Moja zdravnica je rekla, da je to od urina, njena pa, da je to od amonijaka, ki se izloča pri kakanju , ki je veliko močnejši kot drugače, ker ji rastejo zobki.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Izpuščaji na spolovilu 9 mesečnice-alergi...
30.9.2008 8:47:45   
Jakisonček
Ursy, meni padeta 2 razloga na pamet (glede rdeče ritke): ali si mogoče plenice menjala, pa je to sprožilo izpuščaje? Druga varianta pa je lahko tudi glivično vnetje. Pri plenicah se kr rado to zgodi (sploh, če so dlje časa plenice na ritki). Pri mojem Jakcu še sicer nisem imela težav, so mi pa kolegice že marsikaj opisovale. Dvomim, da bi prehrana naredila izpuščajo in to prav na spolovilu. Prej kje drugje.
Moj nasvet: ritko čim bolj pogosto previjat, na rdečem mestu namaži z bepantenom (nam to vedno pomaga: če je ritka majčken rdeča, namažem in je takoj boljše). Če to ne pomaga, pejta k pediatrinji. Za glivično vnetje namreč dobiš kaj na recept (v lekarni pa tudi daktarin brez recepta). Ampak je boljše, da zdravnica pregleda.

(odgovor članu oro)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?