Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, se mi je zdelo, da bo dnevni štrajk s hrano dobil nočni epilog
Joj, kako zdržite ve, ki dojite na 2h?????????Men se že po eni noči rola. Se vidi, da sem razvajena.
. A pol praviš da je Operil pomagal? no super.Sm pa zadnjič brala, da je fajn da ga zmešaš s fiziološko, da kao ni tok močno. 
ker tule je za **** vreme, piha ko u sibiriji.
. Ta babyvac čakam že od petka, pa ga ni od nikoder. Ne vem več s čem naj nosek čistim, ker ko pridem blizu s pumpico se že dere in imama nonstop boje in tuljenje. Nekaj ste se o Operilu pogovarjale, pa nisem našla ali lahko takemu melemu špricamo z Operilom. Ker Videk ima full poln nosek, pa prav zelenkasto. Upam, da ne bo kaj hujšega iz tega. Drugače zgleda vredu, samo ta nosek.
.
, kolk sta bila dobra.
Je pa tako, da ima taka kilaža tudi nekaj slabosti. Otrok je kasneje "samostojen". Večina jih je kasneje zravnanih, kasneje držijo glavico sami, kasneje sedijo, kasneje shodijo, ... Ni pa pravilo.
. Se je pa edina spomnila, da smo lahko v Kljukcu v posebni sobi
občasno komot da kakšna kapljica. No, jaz sem Gregiju zvečer fajn očistila nosek, potem pa sem mu dala Operil P in moram povedati, da je ponoči veliko lažje dihal in smo zato tudi bolje spali
... in veliko