|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alergija na GH?
10.10.2008 10:19:56   
MojaM
Zdravo!

Imam 5 mesecev starega sinčka, kateremu sem začela uvajati GH in sicer banano, jabolko, korenje in krompir.
Problem pa je nastal, ko je zbolel in sicer hudo kašlja. Odšla sem k pediatru, ki je rekel, da je neka viroza oz. kot da bi bila alergija.
Sedaj se sprašujem, kaj je krivo ali je mogoče, da je GH povzročila alergijo v obliki kašlja? Ali ima katera tako izkušnjo?
In pa še nekaj, ker je imel tak hud kašelj sem na olivnem olju prepražila kamelice in naredila tak žakeljček, ki sem mu ga dajala na prsa. Seveda pa zdaj ne vem ali so lahko tudi kamelice povzročile alergijo.
Povem pa naj še, da na telesu ni nikjer kakšnih izpuščajev.

Zasledila pa sem temno zeleno blato (koščki). Sem pa prebrala na forumu, da je zeleno blato posledica alergije?

Zanima me še, kdaj ste začele dati GH svojim malčkom, ali res z 6. meseci, kot priporočajo zdaj pediatri.

Hvala!

LP!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: alergija na GH?
10.10.2008 10:29:02   
tasyo
Hja, alergije se pojavljajo v več različnih oblikah, ampak najpogosteje s kožnimi spremembami. A p je pa postavil diagnozo - ali viroza lai alergija??? To mi je pa mal čudno, no.

Glej, jaz bi na tvojem mestu počakala par dni, če se bo vse skupaj umirilo. A si uvajala po eno živilo al vse naenkrat? Ker če si šla postopoma, potem poskusi ukinit tisto, po katerem se je tole pojavilo, pa boš videla, če bo izzvenelo.
Zelen kakec s koščki se pa po mojem pojavi pri vseh otrocih, ko začno z gosto hrano in definitivno ni znak alergije. Sicer pa mi še vedno kakamo zeleno, pa smo na gosti hrani že dober mesec. Začela sem pri 4 mesecih, je bila pa prej na flaški...

Upam da je le viroza in hitro mine!

(odgovor članu MojaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: alergija na GH?
10.10.2008 10:32:07   
Doll
Nobena viroza ni kot da bi bila alergija :)

(odgovor članu MojaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?