Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Tina vidim, da reklamiraš biznis
Maš gužvo? Kuk vnaprej sprejemaš naročila? Kaj še dogaja novega?
Sam kilce pa še ne kopnijo tak ko bi lahko. Zdaj se bom vagala še sam tedensko. Mamo pa doma gužvo, ker je tavlka tut doma. Kašlja tak, da ji gre na bruhanje. Aja, pa mala je res velikan al pa so se vse baby cotke skrčle v sušilcu. Pajacki za 3m imajo že kratke noge... Mogoče bo pa Aneja nosla oblekce za svojo mlajšo sestrico
smrklja v grlu in ga je full dražilo. Mene je pa skor kap, ko sem to videla. Me je kar katapultiral v kopalnico po fiziološko. No pa tudi sicer mu redno nos spiram, da gre vsa svinjarija ven. Pa kakšne mokre brisače ali plenice obesi po radiatorjih, da ne boste imeli preveč suhega zraka. Drugače ji pa lahko zvečer daš kak Panatus sirup, za umiritev kašlja, da boste vsaj ponoči lahko spali.
... Sej se bomo enkrat zmenile. OBLJUBIM!!! Ej pa hvala za družbo včeraj. Te je bilo prav fajn videt.