|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   babice v CE porodnišnici in izbira porodne sobe
14.10.2008 10:19:47   
lara žana
spoštovane nosečke!

ker imam danes polno glavo vprašanj, me zanima, kakšene so se vam zdele babice ob porodu v CE P? Meni prvič nič posebnega, ne morem jih grajati, hvaliti pa tudi ne, saj jih nič kaj ni bilo ob meni.vsako uro so me prišle enih 2x pogledat!
in baje da imajo v celjski porodnišnici različne porodne sobe, baje so ene novejše ene pa starejše. jaz sem pred 3 leti rodila v sobi čisto na koncu hodnika in leva, majhna sobica, za eno porodnico... medtem ko je moja "cimra"rodila v večji sobi kjer jih je blo s pregrado več nosečk in baje je bla soba prav pomirjajoče opremljena in celo glasbo za pomiritev so imele....

vaše iskušnje prosim,

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: babice v CE porodnišnici in izbira porodn...
14.10.2008 11:34:13   
soncek28
Jaz sem rodila v Celjski porodnišnici 2 leti nazaj.
Porodna soba je bila super,modre barve,prijetna,imela sem na izbiro tudi glasbo,skratka vse super,zraven pa še super babico,mislim da ji je ime Brigita.
Sestre na oddelku so mi bile ok,z babicami ali sestrami ki so za dojenčke pa same negativne izkušnje.

Na sploh Celjska porodnišnica se mi je zdela zelo fajn.

(odgovor članu lara žana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: babice v CE porodnišnici in izbira porodn...
14.10.2008 11:37:42   
maja&m
Jaz sem obakrat rodila v isti sobi. Prvi desno,kjer je za eno porodnico.Bolj na novo pa je ena soba na levi,ki je bolj roza barve. Pri drugem porodu sem imela babico Alenko,za katero moram povedat da je ženska zakon. Skoz je bila z mano,no saj sem bila gotova v cca 45 min. Ful je bila prijazna,mi svetovala-mah skoraj je namesto mene rodila.user posted image user posted image  Vsa čast ji.
Sobe,kolikor mi je znano,si ne moreš izbrati.Pač kar je na voljo. Zdaj pa če je gužva,je žal tako,da jih več naenkrat rojeva. Baje bo za naše hčerke bolje,ko bo nova porodnišnica.user posted image user posted image

(odgovor članu lara žana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: babice v CE porodnišnici in izbira porodn...
14.10.2008 13:29:13   
Jančika_
Prvič sem rodila v stari, majhni sobi na levi, drugič v novi, menda roza pobarvani. Meni je čisto vseeno, kakera in kakšna soba je, ker nisem gledala okoli sebe in če ne bi imela slik iz porodne, ne bi vedela, kakšni sta bili. Babici Brigita in Greta sta bili obe super.

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: babice v CE porodnišnici in izbira porodn...
14.10.2008 13:45:53   
Anonimen
jst sem bila v roza porodni sobi,lepo opremljena,glasba..vse..ni da ni...niso me pustile babice same niti za trenutek..bla sem pa edina tisti večer v porodnem bloku pa jih je blo kr neki pr men..ena me je masirala,druga za roko držala..ko se je pa zakompliciralo pa ko je bilo nujen cr jih je blo pr men cela četa...ena me je brila,ena kanale v roke vstavljala,ena v drugo roko...res jih je blo kr neki..pa vse prijazne ful..sestre za otroke pa katastrofa!!!

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: babice v CE porodnišnici in izbira porodn...
15.10.2008 12:56:29   
Bonnie_RR
O CE porodnišnici je bilo že veliko napisanega. Razumem, da je fajn dobiti čim bolj sveže podatke in da se (če že) odpre nova tema, ni pa potrebno za vsako stvar, ki vas zanima glede ENE porodnišnice, odpreti nove teme. Prosim, da naslednjič vse to združite v eno temo.

Lp, Bonnie


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 pogoste stvari, ki pri nosečnici povzroč...
Pretirano nekritično sprejemanje informacij v nosečnosti lahko vodi v razvoj tesnobe. Kako preprečiti, da se pojavi stra...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?