|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lajšanje bolečin v CE P
14.10.2008 13:38:15   
Akil
Pred tremi leti, ko sem rodila sina, mi je babica v trenutku ko sem stopila v porodno sobo dala injekcijo za sproščanje. Porodna izkušnja mi je prav zato bila super. Sem se lepo spočila med popadki in nisem bila tako grozno utrujena po porodu.
Sedaj me pa zanima: Vse, ki ste pred kratkim rodile v porodnišnici Celje, so vam dali kaj????   So vas vprašali, če bi kaj imele?? Ker jaz bi zopet tole injekcijo, me je prav strah, da tega ne počnejo več!user posted image


_____________________________

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lajšanje bolečin v CE P
14.10.2008 13:41:13   
Anonimen
počnejo,počnejo..dobiš protibolečinsko injekcijo..sam jst sem bla sam blazno zaspana po njej,popadki pa niso zato nič manj boleli...je pa še ena alternativa-ultiva,se jih kr veliko odloči zato,ker lahko sama doziraš..dela p v celju to samo dr.Jošt-anestezist..jst sem imela tudi dogovorjeno sam pol sem itak imela cr...srečno

(odgovor članu Akil)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Lajšanje bolečin v CE P
14.10.2008 19:01:09   
vrtnica123
L.p- se pravi Taanikaa da si imela z dr. Joštom naprej dogovorjeno za Ultivo- Zanima me kako si prišla do njega-a si ga poklicala ali kako?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?