Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
pa še ena malo bolj topla.

Upam da je Žiga ok.
veste kaj se jaz sprasujem vcasih...kaj bi brez vas?hvala bogu da sem vas nasla...ce ne tak pol stvari nebi vedlka kak pa kaj v zvezi z otrokom
Baje je ful lizala ustnice
pa rabi hlače. Mami je Nejcu kupila verižico z obeskom. Na eni strani je N - začetnica imena, na drugi pa sv. krst in datum. Me je ravno klicala, naj jo prinesem, da bo Jošt dobil enako. Mene tudi vsi sprašujejo, kaj naj prinesejo. No, ena teta od
greva naročit in v štacuno po nekaj fasnge. Bom sama mal spekla.
za tvoje znanje slovenščine! Pa si prej živela tam in si šele v kratkem prišla? Jaz bi šla tud v Australijo, mam eno daljno sorodstvo tam
V službi so bili
ko sem jim povedala, da me ne bo nazaj
Sem pa to še zadnji dan do 11h zvečer skupaj pacala (printanje, rezanje, lepljenje...)... Takole je pa to izgledalo:
.
...Tina je šla danes v šolo - HB, ni trme pri hiši, mali dve sta zdajle v deželi sanj
...pa tako kot sem bila pridna v nos. in likala do 8.meseca in pol nos., tako zdaj nekako ne sfolgam več s tem opravilom...
...
napol zbujen in jo sprašuje, kaj je narobe...pa mu reče Tina..."komarja imam v sobi"
in študiram RAČUNOVODSTVO