Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. No, v šoli smo ga pisali, ampak to se ne šteje. Vedno sem delala preko študenta, zadnjo službo pa sem dobila preko veze
, tako da mi ni bilo potrebno nič pisati. No, in zdaj ne vem kako naj se lotim.. A ima katera kakšen dober osnutek? Kakšen dober link? Valda jo bom sama napisala, ma tako za pomoč, da vidim kaj in kako.. Res ne vem.. Če je katera tako dobra in mi bo pomagala, bi prosila, da se mi javi na ZS. Prosim, prosim..

kosilo ga pa že čaka (file morskega lista, blitva s krompirjem)
-take smo po navadi mame
)
Pa me sedaj malce zanima
kako dolgo je pri vaših
trajalo, da so iz prvih korakov začeli resnično hoditi? Saj vem, da to še ni nič in da lahko še zelo dolgo časa traja predno bo shodil, ampak me vseeno zanima.
. Danes grem kasneje v službo, ker imam zobarja, tako da zdajle lahko malo počvekam, pa kavico spijem
.
stisnila sem mu 2 pomaranči, 1 limono, malo vodice in je spil skoraj 3dl tega sokega (po malem v celem popoldnevu)
. Pri nas je praksa, da ga med cepljenjem v naročju drži pediater in valda na silo, ker drugače ni pustil