Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: corfu Freycha, ni problema, smo na vezi, saj cifro maš še isto, a ne? A to boste prav v hotelu bivali? Sicer park imajo kar lep, pa tudi igrala imajo, pa lahko boš šla na sprehod ob potočku...lahko se zapelješ tudi do letališča Prečna pa bo mala malo avione gledala, Češča vas je aktualna imajo konjeniški center in lušnega malega ponija, ki ga otroci tako radi božajo, pa obvezno marate it na grad Otočec nahranit račke Corfu, prav v hotelu bomo ja. Bo pa probal menjati termin, da bova od 15. do 22. 11..... Mam še isto cifro, pa ti tudi? pa obljubim, da bom sedaj imela več časa ja, imaš prav, postelja zmaga Jaz imam pa dve novici: prva je ta, da sta se babi in dedi odločila, da imata Dito do sobote. Sicer nisem čisto sigurna, a sem vesela, al malo žalostna, ker jo že malo pogrešam, ampak po drugi strani pa ji ne bo treba it v vrtec, ker je še vedno prehlajena. Druga novica pa je, da sva se odločila in z v.d. možekom prodala motor. Danes se dobimo, da nama da denar, naredimo prepis in je to to - zadeva zaključena. Spet ne vem, če sem zaradi tega vesela ali žalostna, ampak po dolgi debati je prišla taka odločitev....... V glavnem imam trenutno malo mešane občutke in sem bolj čudne volje. Pomoje je luna tut malo popustila
|