Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

,koliko še pa imaš do dneva d ali je že mimo,kateri dan je danes ?
, pardon želiva ampak če bo
pač bomo šli v nove boje. Sam vsi znaki k jih je telo zmožno ustvarit, ko si želiš bebico. Imela sem ovulacijo, 24. dan sem roza krvavela, prsi so ko melone....še vedno pa sem trdno prizemljena in čakam rdečko...rada bi sam vedla....malce sem neučakana...
in drugič sam ena črtica..mah...brezveze! V ponedeljek grem itak h ginekologu.
Hotla sem ti samo povedat, da ko vidiš dvig T, je praktično že mimo. Meni je G rekel, da vsaj vem, da jo imam - O namreč. Ampak kot so ti že napisale, spermički preživijo in so trdovratni. Midva sva
na nedeljo, na torek sem mela pa dvig T. In očitno se je poklapalo
Dugače pa nisem nikoli vedela, kako je z mojo O. Nobenih špikanj, bolečin...sem pa ta zadnji mesec tudi sluz spremljala in je bila takrat res najbolj konkretna
. Glede na to da
ej, okoli 1. novembra bi šle lohk na kostanj! Ti boš takrat že tečka nosečka, Tane bo ravno v času vgnezdovanja, crvicek se bo pozdravu, aquica tudi, pa Urša30 bi nam prišla lohk kej o Prešernu in Povodnem možu razložit...no, samo predlagam, da vidim, če je sploh kej interesa porkasulataduš.
. Ampak je bilo samo toliko, da sem s straniščnim papirjem obrisala.
Tko da Giottka, next lifetime, I say YES