Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

!
včeraj semjo špricala ker ni bilo kaj fejst pomembnega pa sem raje sočka še izkoristla z mojima dvema srčkoma!
Se se nism preveč pelala, ampak glih tolk, da bo za plačat. Zdej pa čakam pošto.
Čist sem že napsihirana! In posledica tega je, da sem danes na izstopu z AC "umislila" škatlo z radarjem, pa je sploh ni bilo, še zableščalo me je nekaj, verjetno samo tiste utripajoče lučke, ampak za mene je to bil radar.
. Kmalu bojo počitnice! Jupi! Če bo vreme, gremo na morje. Če ne se bomo pa domka premetavali.
Jest sploh ne vem, kaj ga naj oblečem. Namreč ven grejo okoli 8.30, ko je še megla in je hladno. Pol so pa zunaj in vrjetno tudi kaj na tleh. Res ne vem. Ne bi ga pa rada že zdej preveč oblačila al pa tud premalo ne. No, sej če bi bil čist zdrav, jih mu še ne bi dala, ampak ko pa je takole, mah ne vem no. Sej po prideva domov, ga slečem.
za jutranje klepetulje.