|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bebivita
20.10.2008 9:34:30   
urska25
Pozna katera to mleko? Baje se kupi v Muller-ju. Proizvaja Bebivita Nemčija? Ga katera daje? Ena kolegica mi ga je priporočila,da naj bi bil skoraj isti kot aptimil,še več vitaminov naj bi imel, sam mi je cena malo sumljiva, 800g naj bi bilo komaj 6eur. Kaj mislite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bebivita
22.10.2008 8:43:06   
Soncnica Sandra ***
Njihovega mleka ne poznam, uporabljamo pa njihov instant čaj in kašice (tako sadne in zelenjavne, kot tudi tiste, mlečne,ki jih mešač z vodo), ki so tudi občutno cenejše od ostalih, pa se nam vse super obnese.
Samo za primerjavo ti lahko povem da 400g instant čaja od Bebivite v Mullerju stana 2,17€, v trgovini pa 200g instant čaja od Hippa mislim da 3,59€.
 
Kaj boš dajala svojemu otroku pa je tvoja odločitev.
 
Ni pa niti nujno, da mu bo to mleko všeč. Nekateri poskusijo ogromno proizvajalcev preden najdejo formulo, ki odgovarja njihovim user posted image .
 
Srečno!
 

_____________________________

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu urska25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bebivita
16.12.2008 17:28:21   
zara13
Smo probal mleko Bebivita 1, je res, da je kar hranljivo in polno vitaminov, itd...ampak meni ni bilo všeč zaradi grudic, čeprav sem ga full zmešala, niso šle stran. Naš ga je dobro prenašal, mogoče da je bil malo bolj zaprt, kakal na vsake 2-3 dni. 

(odgovor članu urska25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: bebivita
17.12.2008 9:00:28   
koala
MOj je sicer dojen, sem pa ga kupila ker je vmes ko so mu rastli zobki nekja štrajkal in ni hotel dojke, pa ga je z veseljem spil. Zdaj se polno dojiva imam pa še en zaprto vrečko sicer dvojkice pa ti ga dam če želiš. Javi na zs.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?