Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Sem mu kupila tisti Black&Deckerjev komplet orodja, kjer vse dejansko dela, se pravi se vrti in gumbki se prestavljajo in sedaj se prestolonaslednik igra z električnim izvijačom, mašino po domače. Mi je že popravil
tisklanik (se pravi, odlomil en del, ki hvala bogu ni ključnega pomena) v pisarni, sedaj se je pa ravnokar lotil omare v dnevni sobi. Ampak mir pa je in samo vrtenje se sliši

. Spet bo likanja, da se ven ne bom videla. Če sušim s sušilcem, mi 3/4 cunj ni treba likati, samo zložim. Razen kake srajce in hlače. Meni se še ni nič skrčilo, res pa ne dajem noter prav občutljivih stvari. Zdaj pa čakam, da se bo kdo spomnil poklicati serviserja. Čeprav bi bilo bolje kar novega kupit, ker se nonstop kvari. Saj pomojem sem jaz kriva, ker sem štiri runde sušila eno za drugo, tako da je verjetno šel grelec ... Sam pššššt
.
, dobro jutro vsem
pa danes doma nekaj počne, še sama ne vem kaj, mu dam malo za dihat, zdaj ko naju je 4 dni prenašal