|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dojenje pri 5-6 mesecih
21.3.2005 22:13:07   
žiža
Midve se dojiva vedno manj. Kr na enkrat ni blo več dost, sem probala vse, od sezama naprej, pa nič. Mi je kar malo hudo. Sicer sem vesela, da sva po vseh težavah z mojimi mastitisi uspele priti vsaj do petega meseca. Sedaj se dojiva polno le še zjutraj, potem pa vsak drug obrok, kolikor pač gre.
Kako pa kaj ve in vaše dojenje po 5ih mesecih.
Sedaj ko gre tole najino dojenje h koncu vidim kako zares lepo je dojiti. Po mojem bom to zelo pogrešala. Pa tudi Sara po mojem kar malo pogreša zizike. Danes zvečer, ko sem ji flaško naredila sploh ni hotla piti, potem sva se pa obe na posteljo vlegle, pa k sebi sem jo stisnila, kot da bi jo dojila, ji dala flaško in je tako mirno začela piti. Je skoraj 250ml spila, potem pa tako lepo zaspala.
Kako pa kaj ve in vaše dojenje po 5ih mesecih.
lp :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dojenje pri 5-6 mesecih
21.3.2005 22:25:24   
ciciban
Mi ukinjamo.........................pri 23m! Me pa zanima kako je to uspelo tistim,ki niso same od sebe izgubile mleka.Men ga nece,pa nece zmanjkat!Ga je manj....ampak izgine pa ne!?!:zmeden:

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dojenje pri 5-6 mesecih
21.3.2005 22:25:56   
total
Pri nama je enako,moj:duda: zadnja dva tedna sploh noče zizat.Čez dan ni varijante,zvečer mu mal dam,ponoči pa kar pije.Vsak dan je manj mleka in mislim da ga ne bo več dolgo.Pa kaj čem:zmeden:

Lp:rozica:

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   dojenje pri 5-6 mesecih
21.3.2005 22:32:00   
JASNA D
Pupa je stara 5,5 m in polno dojena. Še čaja ji ne "privoščim" pogosto. Čez kaka 2 tedna pričneva z uvajanjem goste hrane. Mleka je še vedno dovolj.

LP, Jasna

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   dojenje pri 5-6 mesecih
21.3.2005 23:34:02   
Aly
Jasna D, enako kot vi - smo enako stari in tudi mi se polno dojimo, brez vode in čaja..... Z gosto hrano bomo tudi verjetno poskusili tam okrog 6 m, saj smo te dni probali (ker je za žlico, ki sem si jo nesla v usta, gledal ko mali :muca: ), pa še ni zainteresiran ;) . Skratka mamin mlekec mu je še vedno najboljši, saj bi kar non stop jedel :)-

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   dojenje pri 5-6 mesecih
22.3.2005 8:20:54   
kaja11
Mi smo stari skoraj 5m in polno dojeni. 14 dni nazaj sem s čajem začela, ker bi rada, da se navadi tudi na drugo tekočino....zaenkrat se s flaško samo igra. Tri dni nazaj pa smo pričeli z uvajanjem goste hrano..... čisto počasi.... en obrok mislim zamenjati po šestem mesecu. Hrano sem začela uvajati, ker se mu je mešalo ko sem jedla. Gledal je kot hipnotiziran:)-, če pa sem ga imela v naročju je obvezno grabil krožnik in žlico. Je čisto navdušen ko dobi tisti dve žlički kuhanega jabolka:)-

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   dojenje pri 5-6 mesecih
22.3.2005 8:24:27   
Magi*
Zarja ima "šele" 3 mesece in jo polno dojim. zadnje čase pa opažamo, da nas pri kosilu tako gleda, se oblizuje in steguje rokice. slini se pa itak v potokih. kot bi hotela tudi ona kaj poskusit:)- je pa res, da ima tudi pri dojenju sijajen apetit.

nameravam jo dojiti do polnega 6. meseca, če nam bo le uspelo. dojenje je res nekaj zelooo lepega (seveda, če nimaš problemov) in midve pri tem neskončno uživava.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   dojenje pri 5-6 mesecih
22.3.2005 10:49:34   
filipinka
Mi smo tudi 5 in pol stari, se polno dojimo, nekaj časa pa že malo JEMO! Naš F. ma pa ful rad vse tisto kar sem mu do zdaj dala za poskusit (jabol. in korenčkov sok, jabol.kašico), še nikoli se ni pačil!
pri nas je tudi mleka še dovolj:bravo:, bi se še lahko kakšen :duda: najedel.
Moje načelo je še vedno: Večkrat pristaviš :duda:, več je mleka!

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   dojenje pri 5-6 mesecih
22.3.2005 11:12:03   
Pikca
Tudi midve se še polno dojiva, samo zdaj se že 1 teden ponoči zbuja (prej se ni), pa na kilah je ta mesec premalo pridobila, tako, da sva začeli uvajati gosto hrano. Jaz sem začela piti tudi sezamov čaj in imam, se mi zdi, res malo bolj napete dojke.
Uvajanje goste hrane nama gre pa bolj počasi - poje kvečjemu kakšno žličko. Pri jabolku se je pačila, banana je kar šla, zdaj pa poskušamo korenček, ki ji je tudi kar všeč. Jo je pa na žalost spet začelo zvijati.
Lp, Pikca

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   dojenje pri 5-6 mesecih
22.3.2005 11:41:21   
puncica
Joj tudi men je blo tak hudo a kaj ko tamala ni mogla nič vlečt ko nič ni blo, sem pa ležala zraven nje in se je tako mal cartala, pri 7 mescih pa nisem nič več dojila, no sej se sploh ne spomnim kdaj, ker je blo postopoma, tako da zdej pije samo še kako flašo dve na dan mlekeca drugač pa skoraj vse gosto hrano.
Tudi jaz pogrešam dojenje:(( in cartanje

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   dojenje pri 5-6 mesecih
22.3.2005 12:07:44   
annna
Mi smo tud toliko stari in se dojimo, en obrok pa je že 75% druga hrana. Sadje bi pojedel z žlico vred, kolikor bi mu ga dala (tudi s korenčkom), pri zelenjavi pa gre bolj počasi, to pomeni pol deci, pol pa zizo čez. Če mi zmanjkuje sploh nimam občutka, je pa res, da zvečer dalj časa traja da priteče. A to pomeni da ga je manj, saj se ponoči zbuja kot ponavadi (1x ali 2x)?

lp:zajcek:

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   dojenje pri 5-6 mesecih
22.3.2005 20:44:42   
HuAnita
Naša prinčipesa bo čez 10 dni stara 6m, se še dojiva. Hvala bogu je zadnji mesec lepo pridobila težo, končno enkrat:bravo:! Kmalu začneva uvajati kašice ipd...
Me pa zanima nekaj - zakaj mleko kar naenkrat presahne - če je povpraševanje enako, zakaj je manj mleka?:zmeden2: oz. zakaj presiha, ga je vedno manj?

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?