rumba
|
Ćer! Madona ste danes naklofale. Sem šele začela, tako da bom poskušala sproti komentirat. corfu, iiiiiiii si me presenetila, da bi še enega otročka. Želim ti, da vama čimprej rata. Freycha, ulla, moje mnenje: po toči nič zvoniti, prej vse urediti. Freycha, a sta že razmišljala kaj o moški sterilizaciji? Midva sva že kar dosti prebrala in predebatirala na to temo in sva bolj za to idejo, saj lahko skoraj povsod prebereš, da ja za moškega veliko lažje in praktično brez posledic, razen ciljne seveda. corfu, nimam pojam, kaj bo dobila Hana, niti Anej. Julija pa dobi voziček, ker mi je zadosti pipanja med njo in Hano. Dve babi, dva vozička. bačko, Annabel je ful lušten dojenček. Ti pa svetujem, da kupi ta malega, ker velik je ful pretežak za naše škarte. Pri nas je veliko večje navdušenje nad ta malim. Še Hana ga bolj obrajta. Pa še za boljše počutje. Freycha, otroška kuhinja pri nas sploh ni zanimiva, če ni pospravljenja, saj se tam ne kuha, pač pa razmetava posoda. Kuhanje je postalo zanimivo šele nekje med drugim in tretjim letom. baja*, za Reneja. Evo, sem na 99. strani. Nadaljevanje sledi. Pa ne tipkajte preveč, da vas dohitim.
|