Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. To se mi vedno dogaja, ko sem ful utrujena. Tamala je pa dons bla tud taka tečka.... Sploh mi ni blo jasno kaj ji je, ker ponavadi ni taka. Je pa res, da dons popoldne nisva šle ven, ker je ful pihal, se mi pa zdi, da ima malo vnet uček. Sem ji zdaj zvečer umila s kamilicami. A ima katera še kakšen dober zdravil za učke? Sicer sem rekla, da če ne bo do četrtka bolš, jo bom kar k zdravniku pelala.
Rdečega. Super lastnosti ima.
Najboljša je navadna prekuhana voda in spiranje očke od zunaj proti nosku. Takšna sem jaz dobila navodila.
. Jah, nč, zdej itak že spi. Bom vidla kako bo jutri. Upam, da se ne bo poslabšal zarad teh kamilc.
. Naša se vedno fuuul smeji, če se jo oponašam ko čeblja. Ponavad se tok smeji, da se vedno konča s kolcanjem. Pol se mi pa smil. Ampak ta smeh poskušam že ne vem kok časa posnet, pa mi nikakor ne uspe. Čim zagleda fotkič al pa kamero, je konc.