Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Svojo punčko sem izgubila v 6. mesecu nosečnosti..brez kakršnih koli zapletov, brez kakršnih koli znakov....Tako, da je tale moja druga nosečnost prava adrenalinska izkušnja in pravi čustveni rollercoster
...a se kar ne dam....mi pa tole kramljanje z vami neskončno paše, ker je vse tako pozitivno naštimano. Vsem, prav vsem želim prijetno in lepo nosečnost. Aja, stara sem pa 27 let in prihajam iz Novega mesta - na preglede pa seveda hodim v lj - kjer je moja teta ginekologinja, tako da imam pravo malo protekcijo...upam pa, da bom rodila v nm... 
pa komot bi se kaj
pa dober tek vsem
,v soboto grem pa še k frizerju ,dal dragi denar ,da bom lepa ko imamo v soboto obletnico maturanca
,Juša,3350g in 50cm,mi je dejala,da je bil porod lahek in hiter,bog mi daj vsaj v peto takega.lp vsem
imava.hiphip hura za njih