|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
22.10.2008 14:44:48   
corfu
tukajuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
22.10.2008 14:47:22   
bačko
Kako si kaj?Vzunaj je tak lep sonček.Sva bile ravno z Žano malo na balkonu.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
22.10.2008 14:55:23   
madejka
Midva glih letima k babici v bolnico pol pa še k dediju malo mu družbo delat pa mu pripravit za jutri. Tak da naju do večera niuser posted image

Lep dan!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
22.10.2008 14:56:56   
corfu
Pripravljam se, da bom šla po otroke, potem pa moram peljat Aljaža na jahanje.

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
22.10.2008 15:03:18   
bačko
Kako ste pridne!
Midve pa bova zdajle juhico jedle, potem pa ko pride oči domov pa bomo jedli kanelone in rižek.
Corfu pri katerih letih pa lahko daš otroka jahat?

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
22.10.2008 15:07:11   
corfu
Strai morajo biti cca 3,5-4 leta in naprej....Aljaž bo januarja 4, ampak on konje tako obožuje, da smo malo prej pričeli user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
22.10.2008 15:10:54   
bačko
Hvala za odgovor!Mi imamo tukaj na Igu konjeniški klub in gremo velikokrat tja konje gledat in Žana je čisto nora na njih.Bomo videli kako bo potem ko bo 3 leta stara!
Lepo se imejte!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
22.10.2008 17:05:48   
baja*
danuser posted image

najprej maja vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

midva z mojim sva tud šla v kino gledat film mama mia pa mi ni bil glih ne vem kak všečuser posted image  vedla sem, da je nekaj v zvezi z abbo, sam ne pa da je mjuzikl in me je skor kap, ko so začeli petuser posted image user posted image  pa ajde, na koncu mi je kr ok ratal, sam čisto preveč so peliuser posted image  pa preveč pocukrana zgodba...

rumba user posted image user posted image  za Aneja... a je že boljše?

madejka kako je z mamo?

bačko jaz sem bla v 1. nosečnosti tut ful v dvomih in sem kar 4 teste naredila pa sem še vseeno komaj čakala na prvi pregled, da se za ziher prepričamuser posted image user posted image

ulla Rene je isti - kr naprej njam njam... pa nana nana nana - ne sme je videtuser posted image  v trgovini se že na dauč dere, ko jih zagledauser posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
22.10.2008 18:19:34   
corfu
Evo, tako smo uživali user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
22.10.2008 18:20:34   
corfu
A ste videle, kako se naša mala pupa na drugi sliki drži user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
22.10.2008 18:21:58   
corfu
pa še neskončna sreča, ko se kopamo user posted image

user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
22.10.2008 18:34:50   
siskamiska
Corfu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ful lušne fotke.Carja sta tamaledva nedvomno.

Mi smo bli pa na bajti, smo šli prečekirat kako zgleda zdaj ko je nasuto okrog in moram rečt da mi bo na koncu hiša še všeč user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
22.10.2008 18:57:48   
madejka
Iiii Corfu kake lepe fotke!user posted image user posted image user posted image No, bolj otročke mislim kot fotkeuser posted image Maj je kar do compa splezal, ko je videl Manco kak se kopauser posted image A to si ti zravn na slikah? Se mi zdi, da si bla blont z dolgimi lasmiuser posted image

Baja hvala user posted image , mami je kar ok. Glava jo boli za znoret. Našli še niso nič. Jutri gre na nevrologijo in magnetno resonanco... pa bomo vidli.

Tak, midva sva doma. Sva tud imela pester popoldanuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
22.10.2008 19:01:30   
siskamiska
Madejka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za mami

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
22.10.2008 19:26:59   
Freycha
Šiškamiška, kaj moj predlog ni bil dober kar se potnega lista tiče? user posted image

madejka se priporočam za koprivino špinačo user posted image user posted image  pa za tvojo mamo user posted image user posted image user posted image

iiii Corfu, kak sta luštna na konju user posted image user posted image  pa ima res lepo držouser posted image  Pa kak nasmeh v banji user posted image  Sem pa glih danes tamalo fotkala v banji, pa bom še jaz kako fotko pokazala. Predvsem, da pokažem, kakega afriškega trebuščkarja imamo user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
22.10.2008 19:38:39   
Freycha
evo našega afriškega atleta malega - glejte razliko med malo ritko, suhimi rokicami in velikim trebuščkom user posted image
user posted image

pa še ena naše afniceuser posted image

user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
22.10.2008 20:05:26   
Ajvy
Večer.....

Zvesta....super za night out.....jst sem pa navdušena nad Moulin Rougeuser posted image user posted image
Me veseli, da je Izak poskočen.....
Ti si v redu??

Madejka...a maš ti nov avatar??

Bačko....veš kako je reklama za clear blue...lahko se 99.9 procentov zdej prepričaš....ali a počakaš 9 mesecev, da boš 100 posto prepričanauser posted image user posted image
Glede na tvoje bruhalne vaje...si lahko kar prepričana....
Glede sadja ti pa ne znam pomagat.....

Ulla...a si dobila rekamo za pikopolonico..v njej je fejst znižana pojstla 140krat70..k se da pol predelat v pojstlo navadno.....
Ula je res srčkana......user posted image user posted image

Corfu,,...kako sta fletkana user posted image user posted image user posted image

Siskamiska....kdaj pa bo vseljiva??

Freycha..kolk pa ma Dita kilc..je pa res suhec maliuser posted image user posted image user posted image

Jst sem ravno danes šla po razvite slike....marija je tega materiala.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
22.10.2008 20:36:30   
Freycha
ajvy nekih 9300 je imela nazadnje, ko sva jo tehtala... samo je nekih 83,5 cm visoka....

joj, jaz se pa še vedno nisem spravila izbrat ta boljše fotke, pa jih dat razvit user posted image  bo pa treba kmalu, ker bodo to letos darila za babice in dedke - en fajn debel album, pa razmišljam, da bi še naredila odtis nogice in rokice.... bom videla, koliko bo izvedljivo.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
22.10.2008 20:49:11   
madejka
Freycha hehe kaka afnica mala je Ditauser posted image Se mi zdi da je ful zrasla odkar sem jo nazadnje vidla!

Ajvy mam nov avatar ja... je moj rekel, da naj dam že enkrat tega prestrašenega dahavčka stranuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
22.10.2008 20:53:00   
baja*
luuuušne fotke oz. otročki na njihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko smo že glih pri slikovnem gradivu, bom pa še jaz eno gor vrgla - evo, to je prva umetnija, ki jo je prinesel iz vrtcauser posted image  sem bla taaak veselauser posted image
user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
22.10.2008 20:56:44   
Ajvy
Freycha..ja pa je res suhica..samo je pa dolga....
To bo pa fino darilo...samo bo veliko delauser posted image

MAdejka user posted image user posted image  tvoj pa pihne....

Baja....iiiiiiiiiiiiiii..jst bi se stopila....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
22.10.2008 21:03:06   
Freycha
baja kaj to je res sam naredil al kaj? wawwww...... jaz bi se tudi stopila, če bi kaj takega Dita domov prinesla user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
22.10.2008 21:10:53   
madejka
Iiii Rene baucek, kaj je lepi!user posted image

Babike jaz sestavljam seznam bratcev in sestrc naših julijčkov pa mi nekak ne gre. A naj roj, datume dam zraven al kaj naj splog seznamiram?user posted image pa itak se imen ne spomnim kaj dost user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
22.10.2008 21:11:21   
baja*
ajvy saj sem se jaz tudiuser posted image

freycha, jaz sem naredla odtis nogice, ko je bil mali star 16 dni in ko je bil star dobrih 13m - glej zaj razlikouser posted image  si sploh ne predstavljam več, kako micena je bla ta nogica.....user posted image
user posted image

aja, kje pa... one muce ni sam naredil, on bi jo znal sam samo uničituser posted image  vzgojiteljici sta jim pomagali, oni so pa lepli... ne vprašaj kakšni sta bli vzgojiteljici ob koncu dneva - po moje sta mele lepilo še v nosu in ušesihuser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
22.10.2008 21:14:30   
madejka
U ti mast kaki big foot je žeuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?