Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rezervi deli za črpalko avent 23.10.2008 18:00:43
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
jaz tudi iščem, pa mi v menjšem bc niso znale pomagati, tako da moram povprašati v btc, tam bodo punce ziher vedele kako je z tem. dobro da si me spomnila
|
|
|
|
|
RE: rezervi deli za črpalko avent 23.10.2008 18:33:18
|
|
|
|
renati2
|
No če izveš prej sporoči.
|
|
|
|
|
RE: rezervi deli za črpalko avent 24.10.2008 21:59:05
|
|
|
|
sali
|
Kaj pa Pikapolonica??
|
|
|
|
|
RE: rezervi deli za črpalko avent 25.10.2008 9:42:52
|
|
|
|
renati2
|
To dvomim, ker ni imela nikoli rez. delov.
|
|
|
|
|
RE: rezervi deli za črpalko avent 25.10.2008 19:49:02
|
|
|
|
silvestra
|
REZERVNI DELI SO NA VOLJO V TRGOVINI ARIEL,samo zdaj nevem kje je še trgovina, ker v Btc je več ni. Jaz sem tam kupila rez.dele, so full pocen. Za vse kar sem rabila sem dala mislim da neveč kot 2€
|
|
|
|
|
RE: rezervi deli za črpalko avent 25.10.2008 20:34:05
|
|
|
|
silvestra
|
Dobi se jih v Ariel trgovini, so full pocen za vse silikonske dele sem dala okol 2-3€, se ne spomnim več ker je že leto dni nazaj.
|
|
|
|
|
RE: rezervi deli za črpalko avent 26.10.2008 7:52:00
|
|
|
|
Klaudia
|
IZVIRNO SPOROČILO: silvestra REZERVNI DELI SO NA VOLJO V TRGOVINI ARIEL Samo Ariela ni več, ker ga je BC pojedu. Pomoje bi to moral zrihtat BC. Vsaj večji bi morali vedet.
|
|
|
RE: rezervi deli za črpalko avent 26.10.2008 11:17:15
|
|
|
|
ZALA13
|
Jaz sem pred dvemi meseci naročila rezervne dele kar preko tel 01/54 84 300 (Ariel). So bili zelo prijazni in jih pošljejo po pošti. Upam, da bo še kaj uspeha
|
|
|
|
|
RE: rezervi deli za črpalko avent 27.10.2008 21:39:37
|
|
|
|
renati2
|
Sej to je problem ariela ni več.
|
|
|
|
|
RE: rezervi deli za črpalko avent 28.10.2008 8:34:29
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
v baby centru se dobijo rezervni deli za aventovo črpalko. jaz sem šla kar do najbližjega bc in so rekli, da ko dobijo, da me pokličejo.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kresovanje 2026 za otrokeKresovanje je lahko čudovit družinski večer – če izberemo pravo lokacijo. Zbrali smo kresovanja po Sloveniji, kjer so do...
Zadnje s foruma
Kopanje.
пеперутка16
Koliko pogosto kopate dojenčka (ne novorojenčka)?