Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Odtis stopala na trebuščku 26.10.2008 21:39:50
|
|
|
|
Paštetka
|
Ne, po moje ni možno. Ker je dete v maternici, obdano z vodo. Potem je še čez koža in ni šans, da se tako lepo vidijo vsi prsti ven oz. cela nogica. Fizikalno gledano, po moje res ni možno
|
|
RE: Odtis stopala na trebuščku 26.10.2008 21:46:16
|
|
|
|
rija
|
jaz sem nekoč na RR videla eno sliko s stopalom....baje je bila celo od ene uporabnice jo je imela v avatarju in albumu ne vem no.....
|
|
RE: Odtis stopala na trebuščku 26.10.2008 21:46:56
|
|
|
|
Hope2
|
A se spozna kdo na fotomontažo, kak bi to lahk naredu
|
|
|
|
RE: Odtis stopala na trebuščku 26.10.2008 21:48:29
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija jaz sem nekoč na RR videla eno sliko s stopalom....baje je bila celo od ene uporabnice jo je imela v avatarju in albumu ne vem no..... A ni imela ravno to sliko, sem 90%, imela pa jo je hm, je spremenila že 100 nikov, nazadnje je bila angel rebelde ali neki takega
|
|
|
|
RE: Odtis stopala na trebuščku 26.10.2008 21:53:59
|
|
|
|
rija
|
ne, ni bila angel...ker je bila ta noseča pred mano, angel pa za mano slike pa ne vidim, mi kae samo x.....saj nisi mislila tega?
|
|
RE: Odtis stopala na trebuščku 26.10.2008 21:57:26
|
|
|
|
Hope2
|
Evo iz dna mojih sivih celic sem izbrskala in se mi zdi, da je bila Gorazdova Kak ne vidiš slike
|
|
|
|
RE: Odtis stopala na trebuščku 26.10.2008 21:58:56
|
|
|
|
rija
|
pa to ti je eno ta isto....angel, gorazdova.... samo res mislim, da ni bila ona.... ker sem si ves čas v nosečnosti premišljevala, kako hudiča jo je dobo ravno v tistem momentu, ko je dete nogo tak tiščalo....ko pa sem jaz dala roko mojega na trebuh naj čuti brce, mali glih ni hotel brcati
|
|
RE: Odtis stopala na trebuščku 26.10.2008 22:01:05
|
|
|
|
Hope2
|
Meni porine celo koleno ali komolc ven, pa ko se sklonim, da bi bolje videla, če je slučajno stopalo s prsti , že vse izgine
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecu3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Ideje za igre v gozduOtrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Zadnje s foruma
Kdaj je vaš otrok nehal uporabljati stekleničko?
пеперутка16
Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.