Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, didi ( deja-sestrična), papa, am am (papal bi), halo, aja ( ajat ).. ma kaj bi naštevala, preveč je tega... Mi je pa zelo simpatično, ko mu npr. rečem, kaj je zdaj to, pa on meni nazaj isto, z mankajočimi črkami.. ampak je tako lepo to
joj, ne odvrgel..
enostavno ni več pokazal zanimanja za to, jaz pa mu tudi nisem težila, če bo dudo.. tako da so vse dude v koš romale, eno pa sem spravila za spomin..

doma. Pa ma eno štalo v službi, sploh ne vem, kdaj ga bojo spustl v ta novo službo...
skoraj nič ne je, kar ni niti malo njemu podobno, sploh ga nisem navajenja takega... včeraj je imel drisko, zvečer po kopanju pa sem opazila neke rdeče pike po nogici, roki in malo po trebuščku, ritko ima pa celo rdečo, verjetno od driske... revček... A mislite, da je lahko vse to posledica antibiotika???