|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
24.10.2008 17:33:23   
benika
Jaz pa ninockine slike normalno vidimuser posted image  A pa ste kliknile, na tisti link, ki je bil poslan na ZS?

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
24.10.2008 18:23:20   
2ursae
jaz vidim le prvo sliko, ko pa kliknem za pogledat naslednjo, me pa vrže na stran za vse albume user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
24.10.2008 18:50:58   
benika
Pojma nima, kaj je narobe.user posted image Meni, ko kliknem na njene albume prikaže vse albume normalno in tudi slike v njih. Sem pa res ugotovila, da je potrebno najprej klikniti direktni link, ki je bil poslan na ZS.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
24.10.2008 20:04:38   
tažana
O.K. meni zdej ne pokaže tudi 2. slike. Kar koli kliknem se odprejo javni albumi user posted image .
Me pa veseli, da nisem samo jaz nesposobna user posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
25.10.2008 21:13:19   
teta beta
Danes je bilo super, več nimam časa, ker me že moj podi z računalnika, ker bi rad šel gledat film (njemu je crknil). Ninočka, pošlji mi zs, saj veš zakaj! 

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
25.10.2008 23:32:19   
2ursae
tud mi smo se imeli krasno user posted image , sta mi pa oba v avtu zaspala praktično takoj. me je pa pol Anže še spraševal, če bomo še kdaj šli tja na RD user posted image .
Špelka, ti si carica, k si tko animirala otročad user posted image , me smo pa lahk čvekale, Edotu pa še enkrat hvala za vožnje na škatli user posted image . Ful je lepo (in po mojem tud redko), da se moški ukavrja tudi z neznanimi otroki.

plac je bil super, si ga velja zapomniti user posted image , sploh mi je pa ugodno, da mi ju3 ne bo treba kuhat user posted image .

nočko, se mi očke že zapirajo

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
26.10.2008 15:02:02   
pety78
Čakam slikce. user posted image

Ful mi je žal, da nas ni bilo, ampak midve s Kajo sva še kar fajn bolani. Tudi spiva zeloooo malo.user posted image Trenutno počiva v slingu na meni, lumpa.

A je bla dobra torta?user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
26.10.2008 21:34:43   
2ursae
na spletni strani ZOOja sem našla:

Začaran gozd in Noč čarovnic
Pridite na obisk ''začaranega'' živalskega vrta Ljubljana v soju sveč čarovniške noči in si oglejte ''zacoprane'' kotičke skrivnostnega vrta.
Spoznali se bomo z živalmi, ki so povezane s predsodki, s tistimi, ki po ljudskem izročilu včasih spregovorijo in imajo ponoči posebno moč. Srh nas bo spreletaval ob skrivnostnih pogledih in padajočih sencah.
Coprnice nam bodo na različnih točkah v vrtu pripravile presenečenja in srečanja z živalmi.
Čarovnice so začarale gozd za dve uri, ga poimenovale ZAČARAN GOZD ter ga namenile družinam.

Sobota, 25. 10. 2008 od 18. do 20. ure
Nedelja,
26. 10.2008,
od 17.30. do 19.30. ure.
Sreda, 29.10.2008, od 17.30. do 19.30. ure.
Četrtek, 30.10.2008od 17.30. do 19.30. ure.
Petek, 31. 10. 2008 od 17.30. do 19.30. ure.
Za družine z otroci nad 3 leta. Rezervacije in doplačilo. Tel: 01 24 42 182 / 188

a katero zanima? jaz bom ju3 poklicala pa mal potipala, če je za nas primerno user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
26.10.2008 21:55:11   
benika
Jaa, mi2 z Benijem bi tudi šla, če je še katera zainteresirana.user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
26.10.2008 22:09:02   
2ursae
benika, a miš da bi lahko pripeljale tud mlajše bratce? Mi smo sicer mislili skočit tja v četrtek in to kar vsi4.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
27.10.2008 8:42:58   
benika
Mi2 bova prišla sama, ker je takrat itak že tema in naš Jakob ne bi imel nič od ZOO-ja. Beni pa...o ja, on bi pa užival. Tako da, midva sva v duetu.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
27.10.2008 9:11:34   
2ursae
sem klicala v zoo in so mi rekli, da teren ni primeren za vozičke, tako da ne vem, kako bomo to speljali. Šlo bi edino, če bi Anžeta peljal moj user posted image , ker tam okoli sedmih gre Bor že spat ... z zizo user posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
27.10.2008 9:50:37   
ninocka
Dober dan,

mi smo se meli tud fino na srecanju user posted image user posted image user posted image Evan je ful uzival in me zdej skoz sprasuje, kdaj bo spet pingvinckova zabava user posted image user posted image user posted image Pa pobarvanka od tete spele je totalen hit - jo zdej bere zvecer pred spanjem, pa zadnjic mi jo je na WCju prepral user posted image user posted image user posted image
Pa kolk so zrastli tile nasi mulcki, se spomnem prvo leto, smpo skoz za njim letale, zdej smo pa lahko sedele in cvekale in so se sami zabavaliuser posted image user posted image
Men je nazaj grede v avtu zaspal Ruben, evan je pa sam gledal okorg in pol sva se se cez redor peljala in so ga ble same okice user posted image Je pol ves navdusen samotuu razlagu, da sva sla cez dolgi tunel user posted image
Se mi pa zdej ze 3 dni zbuja neki ce 5 zjutraj (po stari uri) in pol sploh ne zaspi nazaj...pa zvecer tezko zaspi, pa vmes se vsaj 3 x zbudi in joka...ne vem, zgleda ga kaksne more tlacjo, ker zadnjic se je zbudil, ker je mel zmaja na steni user posted image
Vceraj smo bli pa pri tasci in tastu, smo pojedli leftovers, pa nardial sme se sadno solato (mnjami)...Sta pa zmetala iz vrta ful enga grmovja in sem jih neki jst vzela, tko da danes mormo se to savje posadit...pa magnolijo sem dobila, upam, da se bo obdrzala...
Samo je bil pa tud v soboto ful priden, je polozil se neki laminata in pozidal eno steno, tko da je zdaj spodaj loceno stanovanje od nasega user posted image user posted image user posted image

Katja, a ste nasli mini nakladaca?
teta beta, ti bom poslala na ZS
Pety, smo te pogresale user posted image torta je bla dobra, ampak s tvojo se ne more primerjat...user posted image user posted image Upam, da se cimprej pocajtata s Kajo user posted image user posted image
2ursae, a mi das link od tistih copatkov, da jih pogledam. Pa ce boste narocale, se spomni name user posted image
spelka, hvala za darilca user posted image user posted image user posted image kot sem ze zgoraj napisal, pri nam je ful hit user posted image user posted image user posted image pa res si bila super animatorka, te bom kdaj ponucala za varstvo user posted image user posted image

Pa zahvaljujem se tudi beniki in niki, ker sta tako zavzeto iskali plac za nase srecanje user posted image user posted image user posted image , drugo leto pa nardimo konec avgusta, pa mamo piknik?  user posted image

tko, zdej grem pa pospravljat, v sredo ma bubi RD, moram mal v red tale nas nered spravit user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
27.10.2008 10:59:01   
Nika v službi
Samo na hitro - midve sva tudi uživali. Tomažu je bilo izredno žal, da se nam ni mogel pridružiti. Je pa, HB, bolje, tako da gre verjetno v sredo pod nož (zob out!).

Nika je šla danes po slabem tednu dni znova v vrtec. So jo vsi zelo pogrešali.

Špelka, tudi z naše strani iskrena zahvala za ves tvoj angažma. Krasna si!

Benika, hvala tudi za tvojo asistenco in izbor gostilne. Odlično je bilo!!! In še enkrat hvala za darilo. Nakupovalni voziček rula!user posted image

2ursae, dobra pobuda, ampak Nike to ne bi zanimalo. Pri nas ZOO pač ni "in", kaj hočemo. Fajn se imejte, če boste šle.

Pety, ker vem, da te firbec matra glede torteuser posted image , tule je - samo zate:

user posted image

Sicer pa sem bila pridna in sem v album vrgla slike - upam, da boste imele čim manj težav pri ogledu.user posted image

p.s. Prihodnje leto praznujemo RD na celjskem koncu. Master of service bo teta beta. Ni več možnosti (pre)glasovanja.

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 27.10.2008 11:02:08 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
27.10.2008 11:11:30   
Pia67
Na kratko, ker imam koriščenje nadur in z Nino uživava zadnji lep dan doma.

Odtekli vsaka svoj tek, nina je sama tekla vso progo in me na koncu počakala na dogovorjenem mestu. Za vsak slučaj je imela tošl z njenim naslovom in mojo telefonsko v flisu. nak, telefonske pač ne znamouser posted image .  Lanski tek na 21 km sem popravila za 5 minut user posted image . Prav fajn je bilo...

Za uspel RD samo kapo dol. Upam, da bo drugo leto vsaj kak teden prej.

Nina in Damjana

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
27.10.2008 14:06:19   
2ursae
ninočka, link za copatke je tule

pia user posted image  za ninin tek .. ko jaz razmišljam, kako bi za tako zadevo zmotivirala Anžeta, se mi ne utrne nič pamtnega.

šibam delat user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
27.10.2008 14:25:36   
spelka12
nika videla vse slike, super so user posted image
pety, pia in ostale, ki niste mogle pridt, res mi je žal, da ni bilo še vaših. Pa naslednje leto.
ninocka če bi pa to vedla, bi pa še podnapise pod slike dalauser posted image .
ursae a bi se Anže še rad Bora znebil? Sem ga pokazala dragemu in bi ga on tudi kupiluser posted image . Res je pravi lepotec.

RD vaših sončkov je bil super, zelo sem uživala in pomojem eno kilo shujšalauser posted image . Če bi katera še kakšne takele slikce za barvanje mi naj napiše na zs. Bom dala popust za mamiceuser posted image .
Naslednje leto imate pa res lahko rd prej, nekje v naravi. Imam še celo leto, da se spomnem, kako jih bom zaposlila.  

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
27.10.2008 15:17:06   
teta beta
Ninočka, enak sistem copatk, kot so na linku od 2ursae, sem jaz videla pri nas v eni spletni trgovini, ko sem naročila babylegs gamaše za nečaka in Janoša. So pa kar dragi. Evo, tule so, zdaj vidim, da imajo po novem tudi čevlje. http://www.mojskratek.si/kajnamalenogice.html

morm it, pošlji mi trr

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
27.10.2008 20:55:21   
ninocka
Evo, po 1 letu mi je ratalo dat slike od lanskega RD v album user posted image user posted image user posted image
Letosnje pa se sledijo user posted image

teta beta, tile na moj skratek so mi mal dragi. Ne dam 20 EUR samo zato, da na njih pise shoeshoos...sem jih pa ze gedla, ker jih ma tud anja, pa tud pri tej teti sva ze bile, ko sem se zanimala za sling in anja za ceveljcke...

2ursae, ful lustni copatki...kdaj bo pa narocila? a je kaksena posebna fora, ker drugace jih jst narocim, glede na to, da posiljajo v europo? Jst bi mela 3, pa a bi se kera, pa same narocimo?

Pia, sem vedla, da sem prej neki pozabila - tudi tebe in Nino smo pogresali na RDju user posted image ...pa bravo za izboljsan cas in da je Nina sama tekla user posted image user posted image user posted image user posted image  

Spelka, mi smo pa prej barvali tvojo pobarvanko oz. jo je Evan (a vasi ze barvajo?). Tolk mu je vsec in skoz goori, da mu jo je dala teta spela od benija user posted image user posted image

Grem se mal copatke gledat...so mi ful vsec tisti novoletni s snezaki al pingvincki user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
27.10.2008 21:04:37   
benika
Evo, po 1 letu mi je ratalo dat slike od lanskega RD v album
Letosnje pa se sledijo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil benika -- 27.10.2008 21:07:11 >

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
27.10.2008 21:30:00   
benika
Mi smo tudi uživali v soboto in hvala še enkrat vsem, da ste se pripeljale v moj domači kraj. Upam, da ne zadnjičuser posted image

2ursae, Edo pravi, da vaši otroci niso neznani, ampak da so že kr domači in da se je z veseljem ukvarjal z njimi.

Pobarvanka je pri nas že napol pobarvana. Sej Beni jo že poštriha ampak on pobarva cel list, ne samo slikicouser posted image

Piauser posted image user posted image user posted image user posted image  za Nino in njen tekaški podvig, tebi pa tudi vse čestitke za porušen osebni tekaški rekord. Bravo.

A-N-J-A- drugo leto greš z nami v Celje, brez pardona, izgovarjanja in ne vem kaj še.

Ninocka, ja bager smo našli pod posteljo, tako da je mulc spet ves srečen in zadovoljen.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
27.10.2008 21:48:14   
A-N-J-A
A-N-J-A- drugo leto greš z nami v Celje, brez pardona, izgovarjanja in ne vem kaj še.

Ja mamiuser posted image user posted image user posted image .
Saj če ne bi blo Lumpija bi šla, če bi mi seveda druge dovolileuser posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
   [Brisano sporočilo]
28.10.2008 8:26:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2598
28.10.2008 13:15:16   
benika
Evo, samo na hitro, Edo gre pa v ponedeljek pod nožuser posted image user posted image user posted image user posted image  Tako da se bom spet lahko kakšen dan povabila h kateri izmed vas na kavico. Sej vem, da me imate ljubljančanke že poln kuferuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
28.10.2008 14:56:34   
Nika v službi
Ojla!

Pia, čestitke za tek. Obema seveda. Si sploh ne predstavljam, da bi Nika samostojno tekla in me sama počakala na dogovorjenem mestu. Saj teče izredno rada, ampak da bi to takole sama opravila - no go. Kapo dol pred tvojo punco!

Ninočka, slikice iz lanskega RD so luštne, pohvale za aktualnost.user posted image user posted image user posted image user posted image

A-n-j-a, seveda si tudi ti naša, lepo povabljena na naša prihodnja srečanja.

Ninočka, slikic še vedno ne vidim, a si kaj kontaktirala RR?

Mimogrede, a vam delajo oglasi, mislim, ali lahko oddajate oglase? Jaz zadnje čase tudi tega ne morem, mi ne deluje. In me hočejo prepričat, da je napaka pri meni, ampak jaz sem prej že nekajkrat objavljala oglase in je vedno šlo bp, zdaj pa nikakor ne gre skozi. Grrr, tale RR in prenova. Me je čisto pogrelo.

Benika, Edotu želim uspešno operacijo in čim prejšnje okrevanje. Bomo na vezi za kak obisk in kavico. A to bo na ortopedski?

Imam še kar naprej gužvo, letim. Aja, to pa le moram povedat. Včeraj smo imeli sistematski. Niko so namerili 94 cm in 14,60 kg. Vidi dobro, je znala povedat, kaj je na sličicah tudi v tisti čisto zadnji vrsti, pritisk je ok (90/50), narisala je brez problemov črto, krog, križ ter delno kvadrat, šteti ni hotela, barve je vse pravilno povedala. Itak pa je ni mučila z ne vem kakšnimi vprašanji, ker nas čaka še pregled v RA, bodo tam opravili bolj podrobno. Oddali sva kri in vodo, kakec pa moramo še pokakati.user posted image

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 28.10.2008 14:57:52 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...
Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.

Nov jogi
nada56

Bi si privoščili dobro ležišče?

JA, zanj mi ni škoda denarja (61%)

JA, če so dobri plačilni pogoji (30%)

Ni pomembno kje spim (8%)

Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!