Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
!
za lepo noč! Pa saj nimam nič proti pamperskam, tudi poljskim ne, moti me samo to, da sem dobila 2 ogromna paketa active baby pampersk, ki nimajo elastičnega traku, active fit pa jih imajo. Pa še št. 3 se mi zdaj kopiči in ko tole zalogo porabim, bomo kar sigurno na 4 prešaltali.
No, in moje vprašanje: a boste kupovale avtosedež 9-18 kg ali že katero od različic 9-36 kg? Ker po ADACovih testih so se ti sedeži, ki združujejo več razredov, vedno precej slabše obnesli. Nekako se nagibam za nakup Römer Safefix Plus za 9-18 kg (
Jaz jih sploh ne znam vredu naštimat, pa že itak se mi ful nizke zdijo, pol pa še Roku do pol riti zlezejo...
Po prvem paketu sem rekla, da ga bom že nekak uporabila, ko pa sem ta drugagea dobila, sem pa kar slabe volje postala.
Me že kar moti, da folk misli, da ti s tem, ko ti plenice prinesejo, ful uporabno zadevo prinesejo...
v službo, potem gremo pa stole za jedilnico izbirat.
Rok sicer še nikoli ni zganjal problemov v avtu, tudi na daljših vožnjah ne, ampak ponavadi takrat jaz sedim zraven in ga vidim, kaj počne, tokrat se bo pa moral kar sam zabavat 1 uro. Bo pa to še test, če lahko sama prideva brez problemov na srečanje v LJ.
Mi pa od 22-5-7.30-še spi
.