Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Za vse akterke....navijam, navijam in držim pesti!!!

? A bi mi mogoče tole naše srečanje lahko na petek prestavle...
? Jaz v četrtek ne bi mogla. Razlog razkrijem, če bo res nujno, ker se ti ne bo zdel upavičen
. Pa ni ta, da si me krstila za Zrakomlat Brusilnik
, da se ti odkupim...
. Hja, jaz v petek ne morem, ker moram bit že na punktu kod mame. Bi mogla bit že v četrtek, ampak sem prestavila. Ma, če vam bolj paše petek, pa naj bo petek.
Mal je blo revenga, ker v ambulanti, sta me pa z Rešem ignorirala - ko sem se dvignila, da bi še jaz srčka vidla, reče Reš, ne vi kr ležte, da se dost ostro vidi ... in sta gledala. Tko, da kar se mene tiče sem vidle enga črvička z mal večjo glavo (sorry mam diportijo). Je pa Reš rekel, da je izredno lepo napredoval, da zadnjič je bil na meji, zdaj je pa tako kot mora bit
. Vzel si je dost časa, še PDP mi je on zračunal (7.6.). Pa za NS mi je tudi datum določil, da se bo ja dobro videlo (1.12.). In mi zaželel srečko, ker jo pač še vedno rabim. Skratka BOŽANSKO! No, pol sem polovico Slovenije obvestila ... Eto tolk, čist na kratko
! A je še prezgodi za tole?
.