K_a_t_i
|
Kwa a ste vse šle na dopust, al kaj!? Dejte no kej napisat... Jst mam namreč nenormalno velik časa. Mam namreč jutri eno prezentacijo za malo širšo publiko pa sem v fazi zanikanja . To pomeni, da se delam, da mi še ni treba vedet, kaj bom povedala, ker je še čaaaaaaaaaas. No sej, prezentacijo mam že 3 tedne gotovo, tle je pa problem - k mam delni mrk kaj sem sploh napisala . Sem se pa vsaj spomnila na "šolske dni" - pred vsakim izpitom je blo vse zglancano. Ja, takrat je bil čas za to . Mal sem iz teme. Pardon, pardon . O telih novih vprašanjih okrog Legic nimam pojma, zato brez zamere, če preskočim . Prazniiki - jah, mim so. Definitivno. Razen če se ju3 zbudim v Groundhog day-u . MAter, kr neki nakladam Hm... ena resna tema... U, mam! Tinaaja, a je Brina že mela od Kika nepremočljive hlače? Žiga je namreč mel v petek spodaj čist mokre žabe - pa ne vem, al mu je voda od spodaj not vdirali (je mami bedne škornje brez "vezalke" kupla ) al je možen, da premočjo? Je sicer dirkal po 10cm globoki luži, da je špricalo daleč naokrog, sam vseen, no . Zdej grem pa čakat mojga, da z odbojke pride - je neki jamru, da se mu dons ne bo dal na pir, ker je zmatran. Položmo stave? Mami K_a_t_i ne verjame v dedka Mraza .