Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
(mislim uživanja doma)... 
.
.
in se ponovno vključit v kakšno debato.
, pa sem 2 klica ignorirala, pol je bilo pa že tako grozeče vpitje "mami (z)budi se nooooo!"
velkombek! kakšno operacijo natančno ste to imeli, sem že maloooo pozabila. vem da si govorila ampak natančno se ne spomnim. Vsekakor pa držim pesti da gre v drugo po planih!
. Tko da vstajamo ko prestolonaslednik hoče (no, danes nas je zbudila Neža, ki veliko težje prenaša spremembo ure, se mi zdi da Ažbe sploh opazil ni da bi se kaj spremenilo - vstal in zaspal je ob približno isti uri kot prej, zjutraj ga je pa naša čveka zbudila).
tole me pa najbolj razjezi...pa nimaš kaj veliko naredit, ker samega pustit v postelji ne morem, ker bi se začel dret oz. klicat, pa bi se še Neža zbudila...joj, komaj čakam da se preselimo in si ne bomo več delili sobe za spat (čerpav se bojim da temu ne bo tako
Komaj cakam, da tole mine, da se lahko lepo veselim
.