Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Pa natakarjevo rit tud!

)...moram izkoristit dokler lahko... samo še lep pogled moram do večera natrenirat da bo za zih palil
... ma sem se bala teh krčkov ki so ponavadi od 13-15 ure pa jih ravno danes potem ni nič bilo...ma klepet in šoping dela čudeže vam rečem...
pa jutri gre!
, sami majhni miški in miškice. Res je kot je rekla Sayuri - Zaro je bilo treba crkljati, Lovro pa je lepo pridkan ležal v vozičku. Jošt in Jaša sta bla pridna kot vedno, Tilen je šarmiral... Naš Vid je pa Maruško gledal, ki je sedela poleg - pravi da ima krasne okice
ravno Roka kopa, jaz imam pa čas malo po RR pošnofat.
Se pridružujem vsem lepim vtisom s srečanja v LJ. Res je bilo zakon!
Nisva z Rokom nič šopingirala, če se je na koncu že mudilo po
Sem do 4h komaj do njegove službe prišla! Potem sem še Roka tam previla in nafutrala, pa eno rožo sva šla še za njegove stare starše iskat, ker v nedeljo praznujeta 55 let poroke
No, zdaj smo doma, Rok sit in kot je slišat iz kopalnice zelo razpoložen. Mogoče pa očiju razlaga, kako je bilo na srečanju!
Se mi je pa zdelo, da so mu starejše všeč, ker se je vmes nekaj v tejkoz zagledal.
, sem tudi jaz bolj športni tip ženske in malokdaj obujem petke.
dež!!