Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

a ne riboica!
celo noč nisem spala sam sem o tem razmišlalla!drugičsem se odločla da raje naspišm tudi če nepravilno"!ker to me je zdaj izočilo!
počasi gre v vrtec!jaz pa mam neke stavri za ureedit pa stanovanje pospravit!
z avse!
jo tudi rabi
k si rezervirala, seveda pridemo! njami, se že veselim! Ribicau, ja lahko gremo skupaj zaradi mene.
Sem bila zmatrana bolj kot pa če v službo hodim. No, sej ne bom več jamrala.
V torek zjutraj je začela suho pokašljevat, potem pa je dobila vročino tam okoli 37,7. Težko požira in kašlja. Včeraj sem bila z njo doma. Danes jo je k nam prišla cajtat moja mama (je bolje tako, ker moj ati navadno že kar psihično zboli, če je blizu njega kdo bolan - v resnici je že marsikateri virus pokasiral od mojih otrok). Ponoči pa Urška čisto nič ne kašlja in spi in spi in spi .... Hvala bogu
in koktejl pa bo vse ok!upam da bo mark čimprej ok!in da se vse porihta!