Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Sem pa danes rekla mami, da gremo jutri v Lj. po torto, pa da bomo morali za Nejo še kakšne čevlje in škornje kupit. Da ne bi midva preveč zapravljala po nepotrebnem je pokazala, da ima ona za Nejin RD prištimane podložene usnjene škornje iz Massa (ne preveč fine - take za v vrtec
) in ene Merrell superge/čevlje (bolj za v suho vreme - ali za spomladi)
, edino za sneg jih še nima, ampak teh pa ne kupim prej, kot bo kazalo kaj na to, da bo bela zima. Ker če bi ji jih že kupila, bi ji bbli čez en mesec lahk že premejhni. Moram pa Mihove prve skibuce pogledat kok so številka. Mogoče mi jih clo ne bo treba kupit. Bom mogla prej ene za bejbota najdtt. Ma že zdej 31 št, še mal, pa bo mel mali večjo nogo k jest.
.
, to je bilo grozno, sicer je kar hitro šel papa, ampak vseeno, bila sem na prisilnem hujšanju, nisem imela apetita.
), pa po torto v Mons in domov. Neja spala samo 20 minut med potjo. Doma smo skuhali zdravo kosilo (zelenjavno juho), kmalu po kosilu pa smo šli v picerijo, kjer smo praznovali RD. Bilo je super. Naročili nekaj različnih pic, pijačo, otroci so noreli,... Na koncu še torta in potem domov. Neja zaspala v sekundi.
. Razmišljam o nečem drastičnem, pol pa bomo vidli kdo bo kam parkiral v ulici, majku jim nevzogojeno