sandra123
|
Erin, ful sta lepa Naty , pa upam, da ni alergije ... Naše praznovanje r.d. včeraj je bilo super , sicer sem jaz bila večino časa zunaj s tamalima 2, ki sta tako lepo spali v vozičku...smo jih peljali notri v kočo, pa se je Taja takoj zbudila, pa sem se potem odločila, da bom rajši kar zunaj z njima....Sem samo vmes z dragim zamenjala varstvo, da sem šla pojest juho, potem sem šla nazaj ven...no, mali dve sta spali zunaj v vozičku od 13-ih do 17.30....nobeden ni mogel verjeti, da jima tako paše zunaj....potem smo šli domov, in revici nista in nista mogli nehati najesti....taka lakota ... No, pri nas je zdaj hranjenje ponovno nonstop...tudi čez dan jesta na 1 - 1,5 ure, posledično jaz čisto zmozgana, mleka sta mi pridelali toliko, da še komaj nosim svoje j naokrog ... No, moj prehlad pa je katastrofa , kašljam 100/uro, smrkam - sinusi vneti....uho me boli.... in žal sta sedaj začeli kašljat še mali 2 , tako, da dvomim, da bosta v petek, ko imamo P cepljeni, pa še cepljenje proti rotavirusu se lahko zalomi ...
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 10.11.2008 10:34:22 >