Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

pa jih jih nisem dajala, ampak samo čistila redno in se je pozdravila. No, pa pri vnetju ušesa.
. Je pa zakamufliran v sok hruške, jabolka,... (več se iz glave ne spomnim) tole je iz proizvajalčeve strani:
Vso pravico imaš popiz
, noret, tulit, jokat....Upam, da je to zdaj prav diagnoza in da se Ančiki (saj nisi huda ko jo tako imenujem, a) zdravje hitro povrne.
Naja ti si pa le vzemi kako urco za počitek. Kako pa kaj buši? Kolk je spet zrasel? Saj veš kaj sledi-jaz bi spet kako slikco bušija.
ker sem vidla svojo pikico. Tija je tudi že dobra. Sva šli v knjižnico in je bila tako pridna, da nisem mogla verjet. Ful se je umirila zadnje tedne. Zakon sem jaz. Ko ji grem izpred oči, je takoj za mano. Samo mami mami mami.
nekaj kupit. Napišite še enkrat, za koliko naj se darilo vzame. Jaz sem za največ 5 evrov. Je to čisto dovolj.