|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   brez ovulacije
15.11.2008 9:48:01   
Anonimen
Drage punce,
sem bila na rednem pregledu in ginekologu povedala da ne morem zanosit že nekje leto in pol. naredi pregled in mi pove, da sploh nimam ovulacije.sem bila lih v času moje kao ovulacije.

kako gre cel postopek?
namreč pri meni naj bi šlo tako: sedaj ko dobim M moram dat kri 5-7 dan ciklusa, potem grem mislim da na HSG (če so prehodni jajcevodi), moj pa na spermiogram. pravi da bova to še vse letos naredila.
potem pa naprej po novem letu.

moram priznat da sem bila zelo šokirana in sem potem jokala kot dež, nisem bila pripravljena na to.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: brez ovulacije
15.11.2008 9:56:52   
Anonimen
Draga anonimna,

sedaj, ko sta s partnerjem izvedela, kaj je narobe, se bosta lahko pozdravila. To je dober znak, da sploh vedo, kaj je narobe. Ovulacijo ti lahko sprožijo z zdravili in drugimi postopki.
Predstavljaj si kako bi bilo, če bi s partnerjem delala na otroku že dve leti in ti vsi zdravniki pravijo, da je z vama vse ok in, da zdravljenja ne potrebujeta. To je namreč najina zgodba.
Kar korajžno!
Lep vikend!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: brez ovulacije
15.11.2008 11:00:09   
ziva1
Tudi sama se trudim že približno leto dni, tako da je moj pravkar dobil izvide od spermiograma in sedaj čakam na obisk ginekologinje. Mene bolj skrbi to, da bi bilo z obema vse v redu, zanositi pa ne bi mogla. Mislim, da je bolje da veš pri čem si, da se lahko pozdraviš. Nič ne skrbi, važno je, da bodo nadaljni postopki potekali hitro in kmalu zagledaš težko pričakovani user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: brez ovulacije
15.11.2008 13:12:58   
Arual
Oj.
Tudi jaz nimam ovulacij tako da ne se preveč sekirat. Bodo nam že porihtali da bomo zagledali user posted image . Drugače pa je z nama vse ok, mene bodo dali tud na hsg morem poklicat prvi dan, ko dobim user posted image . Tako da bo pol vse ok. Če pa do februarja ne zanosim, ko imam ponoven pregled, potem pa gremo na iseminacijo.

Držim pesti da vama že čimprej uspe.

Lp

_____________________________

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: brez ovulacije
15.11.2008 20:43:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Arual

Oj.
Tudi jaz nimam ovulacij tako da ne se preveč sekirat. Bodo nam že porihtali da bomo zagledali user posted image . Drugače pa je z nama vse ok, mene bodo dali tud na hsg morem poklicat prvi dan, ko dobim user posted image . Tako da bo pol vse ok. Če pa do februarja ne zanosim, ko imam ponoven pregled, potem pa gremo na iseminacijo.

Držim pesti da vama že čimprej uspe.

Lp

kako je pa pri tebi šel postopek do sedaj? a si dobila kake tablete za vspodbujevanje ovulacije?



(odgovor članu Arual)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: brez ovulacije
15.11.2008 20:44:39   
beba75
ej punca ne se sekirat. Živimo pač v času ko je ritem življenja tak brzinski in ni čudno da že ma skoraj vsak drugi par probleme z zanositvijo. Enim pač takoj rata ko gre partner samo mimo(ha, ha ,ha) drugi se pa pač dalj časa trudimo.
Tudi jaz sem mislila da se meni kaj rakega ne more zgoditi, pa glej ga sem tudi jaz pristala v MB v neplodnostni ambulanti. Hvala bogu da je zdravstvo tak napredovalo in na lahko pomagajo. Žal pač to ne gre čez noč in je potrebno včasih tudi kar nekaj časa da pridemo do naše zaželjene nosečnost ampak je potem vsaj po mojem ko bomo v rokah držale te naše štručke bo pa veselje nepopisno.
Glej dokler ti zdravniki ne rečejo da ni šans, še takrat ne smeš obupat.
Zato punca NE SE SEKIRAT nisi edina in vedi če boš rabila pa kakšen nasvet ali tolažbo pa smo me na forumo. Res je boljše ko se z nekom  lahko pogovoriš ali pa se samo potožiš.

Če hočeš pa se nam lahko pridružiš na  Upajmo skupaj- Ambulanta MB.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: brez ovulacije
19.11.2008 14:23:23   
Anonimen
a ni ovulacija povezana zu menstruacijo. namreč jaz imam redne M že od nekdaj, mi ni nikoli izostala.
tako da mi sedaj ni čisto nič jasno.
torej tiste, ki nimate ovulacije, kaj pravite. zakaj do tega pride?

(odgovor članu beba75)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?