Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Tako hvala punce, sem itak misla da boste pozabile, pa vidim da niste. Pecivo smo pojedl, deci vinčka spil, to je pa tud vse, je bil tale RD bol klavern, Vid je zbolel, pa sledi mu L, kdo bo potem jaz ali tavečja se pa še glihamo, pa pri svakinji so vsi bolni, ostali pa tak ne hodjo k nam, sem pa dobila neki voščil prek sms-ov in telefona, pa mi je to čist dosti, da se še kje kdo name spomne.
sicer pa VSE NAJBOLJŠE!!! itak je pol Slovenije praznovalo s tabo
v službi vsako leto Božička in to je čisto zadosti za našega junaka.
) in potem se gremo ponoči nošenje, da lahko zaspi. In bohvarij jo prehitro odložit v posteljico, ker se potem spet zbudi, krči se nadaljujejo in postopek je potrebno ponovit. No, zato pa si jaz prižgem kar RR, da kaj preberem zraven, ko se šetam, potem ko se pa umiri pa lahko celo kaj malega napišem, ko čakam, da bo res trdno zaspala in jo bo čisto nehalo zvijati. Sem ugotovila, da je tako najbolje, da se ne obremenjujem zaradi nočnega vstajanja ampak ga pač izkoristim še v svoje veselje
(modrci so mi ze v osnovi nocna mora za nakupovanje) in sem bila uspesna, pa se zelo zadovoljna. No, sedaj pa res mislim, da imam vse... in morda lahko pocasi tudi torbo zase in za dete pripravim (ceprav se mi ne da
Pri 3m bomo menda delali cerklazo. Je kr rekel, da se sprijaznim, da bo to lezalna in traumaticna nosecnost. Ok, bomo ze dali skoz. No zdej pa kontrola 10.12. in do takrat je najbolj kriticno obdobje, ce bosta oba obstala. Bomo videli
.